fbpx

| A szerk.

Kedves Olvasó!

Talán első ránézésre is észrevetted, de másodikra biztosan, hogy több dolog megváltozott a TudatosVásárló.hu-n. Megújult szerkesztőségi rendszerünk, és ezzel együtt sok látható és láthatatlan változás történt.

Lássuk röviden a legfontosabb változásokat

Az olvasói visszajelzések és az elmúlt évek tapasztalatai alapján rovatainkat átrendeztük, hogy jobban lefedjék azt a széles téma-skálát amit a Tudatos Vásárló cikkei felölelnek.

Rövid, praktikus, azonnal alkalmazható tanácsokat olvashatsz ezentúl a Praktikus ötletek között. A jelszó: csináld magad! Ezt az új rovatot szeretnénk veletek együtt szerkeszteni. Ha van ide való tanácsod, ötleted a környezetbarát, fenntartható életmódhoz, vagy a fogyasztóvédelemről, oszd meg velünk!

A korábbi Tudatos Vásárlás rovatot több alrovatra bontottuk:
Étel-ital, bio – élelmiszerekről, biotermékekról, génmódosításól stb.
Otthon és iroda – bútorokról, papírról és más otthoni és irodai dolgokról
Ép test – kozmetikumokról, egészségről, gyerekekről
Minden Más – ami a fentiekbe nem fért bele: hulladék, pénzügyek, ökoturizmus stb.

Nagylátószög rovatunkban a globális problémákról és megoldásokról, például az éghajlatváltozásról, globalizációról, fair trade-ről olvashatsz

Amik nem változtak: a Fogyasztóvédelem, Reklámblokk, Tárca, illetve az Aktivista, Vállalati oldal és a Diák rovatok.

Máshol olvastuk címszó alatt gyűjtjük azokat a cikkeket, amelyeket más kiadványokban, weboldalakon olvastunk, és úgy gondoljuk, titeket is érdekelhetnek.

Végül, a főoldal legalján ezentúl számon tartjuk, melyek voltak az elmúlt fél év legolvasottabb cikkei a TudatosVásárló.hu-n.

Kérésünk

Az első hetekben kérünk Téged is, ha valami hibát találsz, ha valami nem működik, jelezd nekünk a szerk@tudatosvasarlo.hu email címen, vagy itt, a cikk alján hozzászólásként. Ugyanitt várjuk észrevételeidet, megjegyzéseidet az új designnal, rovatokkal és funkciókkal kapcsolatban.

A közeljövőben még több újdonsággal szolgálunk majd itt, a TudatosVásárló.hu-n. Ha eddig nem tetted volna, iratkozz fel kéthetenkénti hírlevelünkre, amiből mindenről azonnal értesülsz!

Köszönjük, hogy olvasod magazinunkat!

Tudatos Vásárlók Egyesülete

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás