fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Kedves Olvasó!

| A szerk.

Talán első ránézésre is észrevetted, de másodikra biztosan, hogy több dolog megváltozott a TudatosVásárló.hu-n. Megújult szerkesztőségi rendszerünk, és ezzel együtt sok látható és láthatatlan változás történt.

Lássuk röviden a legfontosabb változásokat

Az olvasói visszajelzések és az elmúlt évek tapasztalatai alapján rovatainkat átrendeztük, hogy jobban lefedjék azt a széles téma-skálát amit a Tudatos Vásárló cikkei felölelnek.

Rövid, praktikus, azonnal alkalmazható tanácsokat olvashatsz ezentúl a Praktikus ötletek között. A jelszó: csináld magad! Ezt az új rovatot szeretnénk veletek együtt szerkeszteni. Ha van ide való tanácsod, ötleted a környezetbarát, fenntartható életmódhoz, vagy a fogyasztóvédelemről, oszd meg velünk!

A korábbi Tudatos Vásárlás rovatot több alrovatra bontottuk:
Étel-ital, bio – élelmiszerekről, biotermékekról, génmódosításól stb.
Otthon és iroda – bútorokról, papírról és más otthoni és irodai dolgokról
Ép test – kozmetikumokról, egészségről, gyerekekről
Minden Más – ami a fentiekbe nem fért bele: hulladék, pénzügyek, ökoturizmus stb.

Nagylátószög rovatunkban a globális problémákról és megoldásokról, például az éghajlatváltozásról, globalizációról, fair trade-ről olvashatsz

Amik nem változtak: a Fogyasztóvédelem, Reklámblokk, Tárca, illetve az Aktivista, Vállalati oldal és a Diák rovatok.

Máshol olvastuk címszó alatt gyűjtjük azokat a cikkeket, amelyeket más kiadványokban, weboldalakon olvastunk, és úgy gondoljuk, titeket is érdekelhetnek.

Végül, a főoldal legalján ezentúl számon tartjuk, melyek voltak az elmúlt fél év legolvasottabb cikkei a TudatosVásárló.hu-n.

Kérésünk

Az első hetekben kérünk Téged is, ha valami hibát találsz, ha valami nem működik, jelezd nekünk a szerk@tudatosvasarlo.hu email címen, vagy itt, a cikk alján hozzászólásként. Ugyanitt várjuk észrevételeidet, megjegyzéseidet az új designnal, rovatokkal és funkciókkal kapcsolatban.

A közeljövőben még több újdonsággal szolgálunk majd itt, a TudatosVásárló.hu-n. Ha eddig nem tetted volna, iratkozz fel kéthetenkénti hírlevelünkre, amiből mindenről azonnal értesülsz!

Köszönjük, hogy olvasod magazinunkat!

Tudatos Vásárlók Egyesülete

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

Egészséges ősgabonák a tányérunkon

2023. február 18-án tartottuk a Közösségi Mezőgazdálkodás Családi napot. Aki eljött, személyesen is megismerkedhetett 11 hazai közösségi gazdával, valamint a témába vágó beszélgetéseket, előadásokat hallgathattak meg. Ha érdekelnek a gabonák és az egészséges táplálkozás, nézd meg a beszélgetést a Családi napról az ősgabonákról Dr. Szira Fruzsinával az ÖMKI vezető kutatójával, Fülöp Ádámmal a Pipacs Pékség […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok