alap kinézet

System Messages

Csatlakozz a Tudatos Vásárlókhoz, legyen Neked is tagi kedvezménykártyád! A tagság számos előnnyel jár, például megkapod Tudatos Vásárló Kedvezménykártyádat, amivel több tucat jófej helyen 5-15% kedvezménnyel vásárolhatsz, miközben a tagsági díjjal minket támogatsz.

Elfogadóhelyeink listája itt >>>

 

 

Így kérd a kártyát és a tagságot:

1. Jelentkezz támogató tagnak itt>>> A regisztrációval együtt tudod igényelni a Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát. Ha már korábban regisztráltál, akkor a belépést követően, a profilodon keresztül tudsz kártyát igényelni.

2. Fizesd be az évi 3000 Ft tagdíjat, ehhez visszaigazoló emailen küldjük a tudnivalókat. Ha a PayPal rendszeren keresztül fizeted a tagdíjat, akkor is add meg az e-mail címedet, mert a későbbiekben ez alapján tudunk azonosítani. Ha banki átutalással szeretnél fizetni, erre a számra utald a tagdíjat, az e-mail címed megadásával: Magnet Bank, 16200106-00108490. A közleménybe írd be, hogy "TVE tagság".

   

 

 

4. A kártyádat a tagdíj beérkezésétől számított 2 héten belül postázzuk.

  1.  

A kártyát a TVE támogatói kapják, akik befizetik az éves támogatói díjat, 3000 forintot. 

Támogatói tagságot (és ezzel a vele járó kedvezménykártyát) sajnos nem lehet ajándékozni, mert tagsági jogviszonyt mindenki csak saját maga nevében létesíthet, és a kártya a tagsági jogviszonnyal elválaszthatatlan kedvezmény.

 

Mitől jófej egy hely?

Jófej = valamilyen társadalmi vagy környezeti pluszt teljesít, a saját kategóriájában a többiek előtt jár, vagyis az etikus, illetve környezetbarát termékeket, szolgáltatásokat értékesítő helyek. Például bioboltok, vega éttermek, bicikliboltok, az ökoturizmus helyei, magyar dizájnerek boltjai, biokozmetikák.

A kártya megvásárlásával a Tudatos Vásárlók Egyesülete támogató tagja lehetsz. Így nem csak kedvezményesen zöldítheted az életmódod, hanem a tudatos vásárlás ügyét is támogatod!

A kártyával és a hozzá kapcsolódó tevékenységekkel összekapcsoljuk a tudatos vásárlókat a helyi, bio, öko, fair trade boltokkal, kisvállalkozásokkal, ezáltal is segítve

  • a fogyasztók életmódjának fenntarthatóbbá tételét, és
  • az etikus és zöld kisvállalkozások sikerét és fejlődését, piacuk bővülését.

Emellett nem titkolt és fontos célunk, hogy a TVE számára független bevételt generáljunk, és végre olyan projekteket is indíthassunk, amit fontosnak gondolunk, de nincs rá pályázati forrás. Vagy hogy tudjunk fűteni az irodában, mert a pályázati források ezt sem szeretik fizetni.

Kártya felhasználási feltételek >>>

 

Leendő elfogadóhelyeknek

Szerintünk elfogadóhelyként azért jó csatlakozni, mert:

  • új vevőket találhatsz,
  • meglévő vevőid körében erősítheted a hely környezetbarát, zöld imidzsét,
  • támogatsz egy jó ügyet.

Ha szívesen csatlakoznál az elfogadóhelyeink közé, kérjük, töltsd ki az itt található kérdőívet. Megkapjuk és pár nap múlva válaszolunk.

A kérdőív a minőségbiztosítás miatt fontos számunkra. Ennek segítségével mérjük fel a kártya-elfogadóhelyek gyakorlatait. Ezt a kérdőívet minden résztvevő és a hálózatba jelentkező vállalkozás kitölti – mindannyiunk számára fontos, hogy a szellemiségnek megfelelő kártya-elfogadóhelyeink legyenek.

A kérdőívet úgy kellett kidolgoznunk, hogy sokfajta vállalkozás (úgy kozmetikák, mint bicikliboltok stb.) számára használható legyen - ne aggódj, ha több kérdésre "nincs ilyen" típusú a válasz.

    
 
A projekt az   támogatásával valósult meg. 
 
 
  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében

Smink