fbpx

Tudatos Vásárló Kedvezménykártya és támogató tagság

A Tudatos Vásárló Kedvezménykártyával több tucat jófej helyen 5-15% kedvezménnyel vásárolhatsz.

Figyelem! A Tudatos Vásárló tagsághoz járó Tudatos Vásárló Kedvezménykártya 2023.03.01-én megszűnt. 2022.03.01-től már nem adunk Kedvezménykártyát a Tagsághoz. A

 

Elfogadóhelyeink listája itt >>>

tudatos vásárló kedvezménykártya

Így juthatsz hozzá a kártyához és a tagsághoz

1. Jelentkezz támogató tagnak itt >>> A regisztrációval együtt tudod igényelni a Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát. Ha már korábban regisztráltál, akkor a belépést követően a profilodon keresztül tudsz kártyát igényelni.

2. Fizesd be egy évre a 3000 Ft tagdíjat, ehhez visszaigazoló emailen küldjük a tudnivalókat. Ha a PayPal rendszeren keresztül fizeted a tagdíjat, akkor is add meg az e-mail címedet, mert a későbbiekben ez alapján tudunk azonosítani. Ha banki átutalással szeretnél fizetni, erre a számra utald a tagdíjat, az e-mail címed megadásával: Magnet Bank, 16200106-00108490. A közleménybe írd be, hogy “TVE tagság”.

   

4. A kártyádat a tagdíj beérkezésétől számított 2 héten belül postázzuk.

A kártyát a TVE támogatói kapják, akik befizetik az éves támogatói díjat, 3000 forintot. Támogatói tagságot (és ezzel a vele járó kedvezménykártyát) sajnos nem lehet ajándékozni, mert tagsági jogviszonyt mindenki csak saját maga nevében létesíthet, és a kártya a tagsági jogviszonnyal elválaszthatatlan kedvezmény.

 

Milyen helyeken lehet használni a kedvezménykártyát?

Oyan helyeket válogattunk be, akik valamilyen társadalmi vagy környezeti pluszt teljesítenek, vagyis az etikus, illetve környezetbarát termékeket, szolgáltatásokat értékesítő helyek. Például bioboltok, vega éttermek, bicikliboltok, az ökoturizmus helyei, magyar dizájnerek boltjai, biokozmetikák.

A kártya megvásárlásával a Tudatos Vásárlók Egyesülete támogató tagja lehetsz. Így nem csak kedvezményesen zöldítheted az életmódod, hanem a tudatos vásárlás ügyét is támogatod!

A kártyával és a hozzá kapcsolódó tevékenységekkel összekapcsoljuk a tudatos vásárlókat a helyi, bio, öko, fair trade boltokkal, kisvállalkozásokkal, ezáltal is segítve

  • a fogyasztók életmódjának fenntarthatóbbá tételét, és
  • az etikus és zöld kisvállalkozások sikerét és fejlődését, piacuk bővülését.

Emellett nem titkolt és fontos célunk, hogy a TVE számára független bevételt generáljunk, és végre olyan projekteket is indíthassunk, amit fontosnak gondolunk, de nincs rá pályázati forrás. Vagy hogy tudjunk fűteni az irodában, mert a pályázati források ezt sem szeretik fizetni.

Kártya felhasználási feltételek >>>

 

A projekt az   támogatásával valósult meg. 

    

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás