fbpx

| Tudatos Vásárló

Jófej helyek: kedvezmények természetimádóknak

Ezúttal azokat a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya elfogadóhelyeket szedtük össze, anelyeknél minden a természet körül forog. Két Nemzeti Park és szálláshelyek, ahol használhatjátok a Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát.

Aggteleki Nemzeti Park
 

Az Észak-Magyarországi karsztvidéken elterülő Aggteleleki Nemzeti Parkban a különleges barlangtúrákon felül, részt lehet venni különböző lovas programokon, gyalog-és kerékpártúrákon, erdő kóstoló túrán és éjszakai csillagles sétán is.

További információ: www.anp.hu

Tudatos Vásárló Kedvezménykártyával: 10% kedvezmény a Baradlai barlang aggteleki rövidtúra, vörös tó-i középtúra és a jósvafői hucul fogatozás alapárából.

 

Balaton-felvidéki Nemzeti Park

Bivalyrezervátum, Pannon Csillagda, Tapolcai-tavasbarlang csak néhány látnivaló a Balaton-felvidéki Nemzeti park különleges látványosságai közül. De nem csak gyönyörködni lehet a tájban, rengeteg programmal is várják a látogatókat. A kirándulók részt vehetnek tavaszi madár megfigyelésen, bivalyfesztiválon vagy a denevérek éjszakáján.

További információ: www.bfnp.hu

Tudatos Vásárló Kedvezménykártyával: Felnőtt jegy helyett-kedvezményes jegy váltható

 

Berek Vendégház

Mottójuk: “Természet közepén lazulás!”  Egy jófej vendégház Hárskúton, gyönyörű részen. A közelben sok-sok látnivalóval és túrázási lehetőséggel. Ami alap náluk: esővíz gyűjtés, környezetbarát tisztítószerek, komposzt és napkollektor.

További információ: http://www.berekvendeghaz.hu/

Tudatos Vásárló Kevdezménykártyával: 10% kedvezmény

 

Green Cottage Vendégház

Egy vendégház a Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában, ahol minden a környezetbarát működést szolgálja. Ezért is törekedtek arra, hogy a Green Cottage-t 100%-ban megújuló energiából lássák el.
A környéken izgalmas programok várnak mindenkit, aki a természetben szeretne feltöltődni új energiákkal.

További információ: www.greencottage.hu

Tudatos Vásárló Kedvezménykártyával: 10% kedvezmény


 

 

 

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 2500 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

 

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

A cikk a Földművelésügyi Minisztérium Zöld Forrás PTKF/1230/2015 jelű pályázat keretében készült.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás