fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Jelentkezz te is ételszobrász versenyre!

| Tudatos Vásárló

Szeretsz a konyhában különlegeset alkotni? Túlteng benned a kreativitás? Szeretnéd megmutatni az ismerőseidnek és a világnak, hogy Te készíted a legszebb csokoládélevelet vagy paradicsomrózsát? Június 30-ig részt vehetsz a NÉBIH “amatőr ételszobrász” versenyén!

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a januárban indult tudatformáló, tudatosságot hirdető „Ételt csak okosan! Élelmiszerbiztonság mindenkinek!” kampányának részeként meghirdeti az Amatőr „Ételszobrász” versenyt.

Hogyan lehetsz mindennek a részese?

Küldj be 2013. június 30. éjfélig két különböző szögből készített, kellően éles fotót (méretük minimum 1 Mb legyen) a kreatív módon elkészített, különleges ételdíszedről az info@eteltcsakokosan.hue-mail címünkre „ÉTELSZOBRÁSZ” jeligére a hiánytalanul kitöltött Nevezési lappal együtt.

Mutasd meg magad a Desszertcsodák, a Gyümölcscsodák vagy a Zöldségcsodák kategóriájában, vagy akár mindháromban is!

Egy főtől egy kategóriában csak egy művet fogadunk el, de mindhárom kategóriában nevezhetsz. Ha több kategóriában szeretnéd megmutatni tehetséged, kérjük, hogy csatold a Nevezési lapodat kategóriánként minden pályaművedhez!

A kiírásnak megfelelő pályázatokat szakmai zsűrink fogja elbírálni. A szakmai zsűriben a NÉBIH munkatársai vesznek részt, meghívják továbbá a kampány háziasszonyát, Nagy Tímeát – párbajtőrvívót, valamint a NoSalty csapatának webszerkesztőjét, Nemes Nórát is.

A munkafolyamatról is készíts fázisfotókat (1 db fotót a kiindulásról, 2 db fotót pedig az alkotás közben – méretük minimum 1 Mb legyen)melyeket őrizz meg a verseny teljes időtartama alatt, hogy szakmai zsűrink rendelkezésére álljon, amikor kiválasztják kategóriánként a 10 legjobb pályázatot!

A pályázatok közül kategóriánként 10 mű kerül ki a NÉBIH honlapjára, ahol a nagyközönség 2013. június 5-től június 12-e éjfélig szavazhat a neki legjobban tetsző munkákra.

Hirdesd ismerőseid között, hogy Te vagy a legkreatívabb amatőr ételszobrász, hogy megnyerhesd első díjaink valamelyikét!

 

Mi vár Rád?

A Desszertcsodák kategória győztesére egy Szamos Csokoládé Iskola Ajándékkártya vár, mely egy fő részvételére jogosít a Szamos Csokoládé Iskola bármely kézműves csokoládé, vagy tortadekorációs kurzusán, ahol a Nyertes ellesheti ezen mesterség minden csínját-bínját. Gyümölcs- és Zöldségcsodák kategória győzteseinek pedig egy Ételszobrász tanfolyamra lesz lehetőségük Tanács Attila, mesterszakács, világ- és olimpiai bajnok ételszobrász iskolájában, ahol még több trükköt, praktikát leshetnek majd el.

Ha nem Te vagy az első, akkor sem kell csüggedned, mert második és harmadik helyezettjeink sem maradnak üres kézzel. A második helyezettekre vár egy konyhai háztartási gép, mely megkönnyíti mindennapjaikat. A harmadik helyezettek pedig egy 5 000 Ft értékű szakácskönyv-csomagot vihetnek haza, mellyel új recepteket próbálhatnak ki.

Az eredményeket 2013. június 15-én teszik közzé a NÉBIH honlapján és ezzel egyidejűleg Facebook oldalukon. A nyerteseket e-mailben is értesítik a szervezők, és egyeztetik az adatokat a nyeremények átvételéhez.

A szervezők várják ételcsodáitokat, jelentkezzetek bátran! Vonjátok be ismerőseiteket, és gyűjtsétek a szavazatokat!

 

Forrás: NÉBIH

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok