fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Indulj Te is az MTVSZ energiatudatossági multimédiás pályázatán!

| Tudatos Vásárló

Az MTVSZ pályázatot hirdet energiatakarékosság témakörben. Videóval, plakáttal, képregénnyel vagy zeneszámmal lehet pályázni. Mutasd meg Te is, hogy az energiatakarékosság innovatív!

Van egy jó hírünk: már létezik az energiaforrás, ami akár évi 250 000 Ft-tal csökkentheti egy háztartás kiadásait, amivel biztonságosan csökkenthető a szennyezőgáz-kibocsátás, nettó profitot termel és stabilan élénkíti a gazdaságot, százezernyi zöld munkahelyet jelent itthon és csökkenti a fosszilis energiaimport-függőségünket. Mit gondolsz, mi ez? Az energiatakarékosság. Sajnos ma méltatlanul hanyagoljuk, mintha ez csak nagyanyáink korában lett volna hasznos és érdekes. Van egy jó sztorid az energiatakarékosságról? Pályázz!

 

Így pályázhatsz

Videóval, plakáttal, képregénnyel vagy zeneszámmal pályázhatsz, amely az energiatakarékosságot (életmódot, hatásait stb.) mutatja be. Az anyag közvetítse az „energiatudatosság körülvesz” üzenetet, kreatív formában.
Videó: maximum 2 perces lehet, legyen feltöltve Youtube-ra nagy felbontásban (legalább 720px szélesség), a pályázatban add meg a linket!
Plakát: lehetőleg A3-as arányokra optimalizálva, jpg és pdf formátumban.
Képregény: a kockák száma tetszőlegesen választható jpg és pdf formátumban.
Zeneszám: maximum 3 perces, akár audio fájl, akár klip (nagy felbontásban; legalább 720px szélesség) legyen feltöltve Youtube-ra. A linket kell megadni a pályázatban.

A pályázatot legkésőbb 2012. január 20. éjfélig e-mailen küldd be az eghajlat[kukac]mtvsz.hu –ra.

Az e-mail tartalmazza:
•    a kitöltött jelentkezési lapot – benne a választott kategóriát,
•    videó vagy zeneszám beküldése esetén a Youtube linket vagy plakát/képregény esetén a jpg vagy pdf fájlt,
•    egy jelentkező maximum 3, akár különféle kategóriájú pályázattal jelentkezhet, amelyekhez külön jelentkezési lapot kell kitölteni.
Aki a fenti kritériumoknak nem tesz eleget, annak a jelentkezését nem áll módunkban elfogadni.

Értékelés

A pályázatokat az energiatudatossági üzenet, kreativitás, eredetiség és minőség alapján értékeli az MTVSZ éghajlatvédelmi, környezeti nevelési és kommunikációs szakembereiből álló szakmai zsűrije. A zsűri együtt értékeli a kategóriákat és közös nyerteseket választ. A díjazottak listája január 31-én kerül fel a MTVSZ blogra, a nyerteseket a jelentkezési lapon megadott elérhetőségen értesítjük.

Díjak

Az összetett 1. helyezett Extreme Digital elektronikai ajándékkártyát nyer 100 000 Ft értékben, az összetett 2. helyezett 60 000 Ft-os, a 3. helyezett 40 000 Ft-os Extreme Digital elektronikai ajándékkártyát nyer. Valamennyi helyezett ajándékcsomagban is részesül, amely energiatakarékos életmódot segítő MTVSZ társasjátékot és praktikus kiadványokat tartalmaz.

További információ az MTVSZ blogján.

 

Forrás: MTVSZ

Kép [cc] mydream

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

Hogyan lehet egészséges és környezettudatos a táplálkozásunk?

2022. február. 13-án tartottuk a Közösségi mezőgazdálkodás és ÖkoKörök családi napot, ahol közelebbről is megismerhették az érdeklődők a Tudatos Vásárlók munkáját. Ezen a napon a közösségi gazdaságok és az ÖkoKörök jutottak főszerephez: az izgalmas előadások és kerekasztal-beszélgetések mellett a vendégek személyesen is találkozhattak a gazdákkal, volt Magcsere, a legkisebbek pedig gyerekprogramok keretében játékosan tanulhattak a […]

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok