Impresszum és szerzői jogok


A www.tudatosvasarlo.hu internetes oldalt a Tudatos Vásárlók Egyesülete szerkeszti és tartja fenn.

Interaktív

Kíváncsiak vagyunk véleményedre, tapasztalataidra, információidra. Szólj hozzá cikkeinkhez (minden cikk alján), bombázz minket kérdésekkel, teszteld magad, adj nekünk visszajelzést!

Szerkesztő: Domokos Kata

Design: Szabó Péter

Fejlesztés: Várady Zoltán (FARM)

 

A fogyasztóvédelem rovat szakmai partnere a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság.

A könyvajánló fő partnere a Védegylet.

 

Észrevételeidet és javaslataidat az alábbi címre várjuk:

E-mail: szerk[kukac]tudatosvasarlo.hu
Tel: (1) 225-8136
Fax: (1) 799-8187
Cím: 1114 Budapest Móricz Zsigmond körtér 3/A fsz. 3. 

 

Az adatkezelési tájékoztatót itt olvashatod >>>

 

Szerzői jogok

A honlap tartalmának szerzői joga a Tudatos Vásárlók Egyesületét illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik – akkor annak megfelelően kell eljárni.

Olvasóink szabadon olvashatnak bármilyen, oldalainkon megjelent információt, későbbi megtekintés és értelmezés céljából bármit letölthetnek vagy lementhetnek számítógépeikre. Barátjuknak, rokonuknak, ismerősüknek szabadon megmutathatnak bármilyen információt és cikket, bármit kinyomtathatnak és azt a forrás megjelölésével felhasználhatják.

A tudatosvasarlo.hu oldalról származó információk kereskedelmi célú felhasználása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése előtt kérd a Tudatos Vásárlók Egyesületének engedélyét.

 

Tartalom átvétele

A TudatosVásárló.hu-n megjelenő anyagaink utánközléséhez kizárólag a következő feltételekkel járulunk hozzá:

  • Csak a kérdéses cikk bevezetője és első bekezdése vehető át, ami alatt a tudatosvasarlo.hu megfelelő cikkére mutató és az odajutást lehetővé tevő élőlinket kell elhelyezni. Ennek szövege "A teljes cikk a tudatosvasaralo.hu-n érhető el".
  • Szerző feltüntetése: " tudatosvasarlo.hu".
  • Képek, grafikonok csak abban az esetben vehetőek át, ha azok a TVE tulajdonában vannak, de akkor is csak külön egyeztetés után.
  • Nyomtatott újságban való megjelentetés esetén a cikkek utánközlését illetően kérjük, minden alkalommal kérj engedélyt, és egyeztess velünk a részleteket illetően.

 

 

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!

  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében