fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Így indulunk a 2019-es évnek

| Tudatos Vásárló

Lezártuk a tavalyi évet, visszatekintettünk, összegeztünk és már nagyon várjuk az idei 2019-es év eseményeit. Összeszedtük, hogy mit tervezünk idén, együtt Veletek. Köszönjük, hogy velünk vagytok!

 

1. Több, mint 65 ezer tudatos vásárló követ bennünket a Facebook oldalunkon, és 1500 tudatos vásárló Instagramon. Ezt a lendületet követjük, és továbbra is hozzuk a híreket.

 

 

2. 2019-ben is sok tesztet tervezünk: fogunk tesztelni elektromos bicikliket, szárítógépeket, naptejet és falfestékeket is. Szeretnél minden teszthez hozzáférni és támogatnád a Tudatos Vásárlók Egyesületét? Csatlakozz te is és legyél Szupertag, amivel az összes teszthez hozzáférhetsz és még egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyád is lesz.

2018-ban a mosogatógépek tesztjére voltak a legtöbben kíváncsiak.

 

3. Sok-sok Szupertag. Szeretjük azokat a teszteket, amiket veletek együtt, közösen készítünk. Januárban egyből egy hulladékmentes teszttel indítottuk, amire még lehet jelentkezni. Jelentkezz itt.

 

4. Tovább folytatuk a közösségi mezőgazdálkodás és a részvételi minőségbiztosítás magyarországi népszerűsítését: képzésekkel és kiadványokkal segítjük a gazdákat és persze a fogyasztókat. Csatlakozz Te is egy közösségi gazdasághoz!

 

 

Még nem vagy TVE tag?

Ha szeretnél Te is résztvenni a sorsoláson, akkor jelentkezz szupertagnak vagy támogató tagnak ( ami amúgyis számos előnnyel jár) és máris a szerencsés tesztelők közé kerülhetsz.

Szupertag szeretnél lenni?

   

Ha banki átutalással szeretnél fizetni erre a számra utald a tagdíjat: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy “TVE tagság” + email címedet

Támogató tag lennél?

   

 

 

Ha banki átutalással szeretnél fizetni erre a számra utald a tagdíjat: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy “TVE tagság” + az email címedet

 
Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára