fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Idén ősszel is „Bringázz a munkába”

Milyen a reggeli napsütésben, fittyet hányva a dugóra végigtekerni a városon? Milyen érzés felpörögve, boldogan belépni az irodába reggelente? Bringázz a munkába, és megtudod!  

Szeptember 23-án elindult az őszi  „Bringázz a munkába” kampány, amely október 25-ig tart, regisztrálni folyamatosan lehet. A tavaly őszi kampányban majd ötezren vettek részt, és együttesen közel 1 millió kilométert tekertek. 

Regisztrálj a bringazzamunkaba.hu-n, vagy, ha már regisztráltál korábban, ne felejtsd el hétfőtől vezetni a közlekedési naplódat. Ha regisztrációs vagy csatlakozási problémád van, hívd segítségül a Gyakori kérdések-et. Ha további kérdésed van, írj a bam-helpdesk [kukac] kerekparosklub [pont] hu e-mail címre. Szóval gyűjtsd most is a kilométereket, bringázz a munkába (vagy ide-oda a városban) legalább 8 alkalommal október 25-ig, regisztráld utad az online naptáradban, és nyerj. Hogy mit? 

 

Bringákat, múzeumi belépőket, szállást a Balaton-felvidéken, csoportos Segway túrákat Budapesten, szoknya- és nadrágvédőt, babzsákfotelt, profi lámpákat…..és még ezeket. A kampányhoz kapcsolódóan Bringás Reggelik is lesznek október 3-án, a pontos helyszínekért és időpontokért figyeld a Kerékpárosklub oldalát. Az egyesület idén videópályázatot is hirdet, amelynek pontos részleteit innen megtudhatod. 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás