fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Idén ősszel is „Bringázz a munkába”

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Milyen a reggeli napsütésben, fittyet hányva a dugóra végigtekerni a városon? Milyen érzés felpörögve, boldogan belépni az irodába reggelente? Bringázz a munkába, és megtudod!  

Szeptember 23-án elindult az őszi  „Bringázz a munkába” kampány, amely október 25-ig tart, regisztrálni folyamatosan lehet. A tavaly őszi kampányban majd ötezren vettek részt, és együttesen közel 1 millió kilométert tekertek. 

Regisztrálj a bringazzamunkaba.hu-n, vagy, ha már regisztráltál korábban, ne felejtsd el hétfőtől vezetni a közlekedési naplódat. Ha regisztrációs vagy csatlakozási problémád van, hívd segítségül a Gyakori kérdések-et. Ha további kérdésed van, írj a bam-helpdesk [kukac] kerekparosklub [pont] hu e-mail címre. Szóval gyűjtsd most is a kilométereket, bringázz a munkába (vagy ide-oda a városban) legalább 8 alkalommal október 25-ig, regisztráld utad az online naptáradban, és nyerj. Hogy mit? 

 

Bringákat, múzeumi belépőket, szállást a Balaton-felvidéken, csoportos Segway túrákat Budapesten, szoknya- és nadrágvédőt, babzsákfotelt, profi lámpákat…..és még ezeket. A kampányhoz kapcsolódóan Bringás Reggelik is lesznek október 3-án, a pontos helyszínekért és időpontokért figyeld a Kerékpárosklub oldalát. Az egyesület idén videópályázatot is hirdet, amelynek pontos részleteit innen megtudhatod. 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok