fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Gyúrd magad ökofittre!

| Tudatos Vásárló

Elindult az Ökofitnesz, a Tudatos Vásárlók Egyesületének Facebookon is használható internetes alkalmazása. A közösségi játékkal komoly és vicces kihívásokat vállalhatsz, egyedül és csoportosan is. Rajta! Nézd meg, mit ajánl a személyi edződ!

Az Ökofitnesz célja, hogy a lehető legegyszerűbben és játékos formában adjon segítséget azoknak, akik szeretnének környezettudatosabbak, ökológiailag is fittebbek lenni. A zöld kihívások mellett közösségi vagy jólléti kihívásokat is vállalhatsz.

Tovább a játékhoz >>>

A Facebookon is csatlakozhatsz az Ökofitneszhez >>>

Pl. „ebben a hónapban minden héten egyszer sportolni fogok” vagy „bemutatkozom egy szomszédomnak, akit még nem ismerek”. Első pillantásra viccesnek tűnhet a szomszédolás, holott tudományos kutatások bizonyítják, hogy a jóllétet, a boldogságot növelik a családdal, barátokkal, közösségi élettel kapcsolatos célok. A sportolás szintén köztudottan kedélyjavító, és csökkenti a depresszió és a szorongás előfordulását. Az együttműködő, kooperatív magatartás aktiválja az agy jutalmazáshoz kapcsolódó részeit, vagyis arra vagyunk programozva, hogy élvezzük egymás segítését. Azok, akik aktív szerepet vállalnak a közösségeikben, magasabb jóllétről számolnak be, mint akik nem.

A játékba bekapcsolódók először elkészíthetik saját profiljukat, majd környezettudatos vállalásokat tehetnek. A kihívások teljesítésével az Ökofitnesz számon tartja, hogy azzal mennyi széndioxid kibocsátását, vagy víz illetve elektromos áram fogyasztását előztük meg. A kihívások teljesítése során létrehozhatsz csoportokat, közösségeket így nem kell egyedül gyúrnod.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok