• Nyomtatóbarát változat
 • Oldal küldése ismerősnek

Goals for Good - így érd el hatékonyan a céljaidat!

2018.04.24. /

Sokat gondolkozol céljaidon és azon, mi tesz igazán boldoggá? Még nem vagy 30, és diplomás állásban vagy nagyvállalati gyakornokként dolgozol? Itt van neked egy izgalmas képzés és kutatási program arról, hogyan tűzd ki okosan céljaidat, és hogyan érheted el azokat. Csatlakozz a Goals for Good programhoz! 

18-30 éves vagy, és diplomás állásban vagy nagyvállalati gyakornokként dolgozol? 

Szeretnél részt venni egy izgalmas képzésen, amely segít, hogyan tűzd ki okosan céljaid, és hogyan érheted el azokat? Szívesen csatlakozol egy úttörő kutatási projekthez a célkitűzések és a társadalmi jólét kapcsolatáról? Akkor a Goals for Good programot neked találták ki!

 

Mi az a Goals for Good?

A Goals for Good egy izgalmas, az egyéni motivációt, a célok meghatározását, a jó(l)létet vizsgáló oktatási- és kutatási módszertanon alapuló program, amely segíti a fiatalokat annak meghatározásában, hogy

 • mit jelent számukra a siker,

 • hogyan tűzzenek ki célokat, és

 • hogyan érjék el azokat.

A program 3 csoportfoglalkozásból áll, kiegészítve egy 30 napos kihívással, amikor tesztelheted az új készségeidet.

A Goals for Good egy izgalmas tanulási folyamat, amely neked fejlődést jelent, a szervezők pedig felhasználják a tapasztaltokat egy kutatási jelentéshez. 

 

A menetrend a következő:

1. hét - 1. modul: Fedezd fel, hogy mit jelent számodra a siker, és válassz olyan jövőre vonatkozó célokat, amelyek tényleg boldoggá tesznek.

2. hét - 2. modul: Tűzz ki elérhető és megvalósítható rövid távú célokat, majd tanuld meg, hogyan érheted el azokat.

3-5. hét - 30 napos kihívás: Tedd próbára az új készségeket egy 30 napos kihívással, segítenek ebben a csoporttársaid és a coach- od.

6. hét - 3. modul: Oszd meg velünk, mi ment jól és mik a tanulságok. Határozz meg hosszú távú célokat.

Megoszthatod eredményeidet társaiddal a Facebookon, ha ez motivál, cserébe társaidtól kaphatsz inspirációt.

 

Időpontok és helyszínek 

Miskolc, a többi egyeztetés alatt 

 

Miről szól a kutatás?

A Goals for Good program kutatás része a nagy-britanniai Surrey Egyetemmel együttműködve zajlik. A kutatás két eltérő kurzus hatását vizsgálja, amelyek ugyanazt a módszertant követik, de kissé eltérő tartalmakkal. Mindkét kurzus a legújabb kutatásokon alapul, de az egyes csoportfoglalkozások eltérő megközelítést alkalmaznak az 1. modulban arra nézve, hogyan segítsenek meghatározni a jó célokat, a többi tartalom nagyjából ugyanaz.

A jelentkezéseddel beleegyezel, hogy bármelyik kurzusba kerülhetsz.

Regisztrálok a képzésre, katt ide!

Mit kell tennem, ha részt akarok venni az önképzésben - kutatásban?

 • Mint minden kutatási projekt esetében, egy beleegyező nyilatkozatot kell tenned.

 • A projekt időtartama alatt négy alkalommal kérünk majd arra, hogy tölts ki egy kérdőívet. (egyszer 2 hónappal a kurzus befejezése után).

 • A kurzuson való részvétel összesen 8 órányi elköteleződést kíván, valamint napi odafigyelést a 30 napos kihívás alatt!

 • Arra is megkérünk, hogy tapasztalataidról posztolj fotókat egy privát Facebook csoportban, és oszd meg csoporttársaiddal (nem kell szerepelned a fotókon, ha nem akarsz!).

 • A kurzus ingyenes, minden költséget mi állunk.

Készen állsz arra, hogy részt vegyél a kutatásban, és izgalmas célokat tűz ki? Regisztrálj, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. A kurzusok 2018. május és 2018. június között zajlanak, a regisztráció után e-mailben küldjük meg a részleteket.

 

 

   • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
  a fogyasztók érdekében