fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Goals for Good – így érd el hatékonyan a céljaidat! Online kurzus

Sokat gondolkozol céljaidon és azon, mi tesz igazán boldoggá? Itt van egy izgalmas képzés arról, hogyan tűzd ki okosan céljaidat, és hogyan érheted el azokat. Mindezt úgy, hogy a Bolygónak se okozz kárt. A Goals for Good online kurzus anyagait itt találhatod.

Mi az a Goals for Good?

A Goals for Good egy izgalmas, az egyéni motivációt, a célok meghatározását, a jó(l)létet vizsgáló oktatási- és kutatási módszertanon alapuló program, amely segíti a fiatalokat annak meghatározásában, hogy

 • mit jelent számukra a siker,

 • hogyan tűzzenek ki célokat, és

 • hogyan érjék el azokat

 • a Bolygó környezeti korlátainak figyelembe vételével

A Goals for Good egy izgalmas tanulási folyamat, amely neked fejlődést jelent és a Bolygó erőforrásait sem használjuk ki a végletekig.

 

Üdvözlünk a Goals for Good programban. Nagyon örülünk, hogy sikerült időt szakítanod arra, hogy pozitív irányba változtass az életeden – nem lehetett könnyű beiktatni ezt a programot a pörgős mindennapokba. Reméljük, hogy örömet fog okozni a velünk töltött idő.

Mielőtt elkezdjük, kérjük, ellenőrizd, hogy megvan-e mindened, amire szükséged less. Ezek a következők:

Munkafüzet – az oldal alján található linken. Szükséged lesz egy nyomtatott verzióra ebből, mert a feladatok egy részében például le kell írni a válaszaidat.

Szükség lesz egy csendes helyre, ahol oda tudsz figyelni, nyugodtan gondolkodni és írni. A webinar alatt lesznek olyan részek, ahol meg kell állítanod az előadást, hogy megcsináld a kapcsolódó feladatokat. Ezek között vannak olyanok is, amelyek mélyebb elgondolkodást igényelnek, ehhez a legjobb egy kényelmes, nyugodt hely, ahol oda tudsz figyelni magadra.

Ha mindennel készen állsz, megvan a munkafüzet, a kényelmes és nyugodt hely, toll, elkezdhetjük a Goals for Good webinárt! Kattints a video linkjére

 

Video link

Az online kurzus videóját ezen a linken találod. A letölthető munkafüzet az oldal aljáról letölthető.

 

 

 

  

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás