fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Goals for Good – így érd el hatékonyan a céljaidat! Online kurzus

| Tudatos Vásárló

Sokat gondolkozol céljaidon és azon, mi tesz igazán boldoggá? Itt van egy izgalmas képzés arról, hogyan tűzd ki okosan céljaidat, és hogyan érheted el azokat. Mindezt úgy, hogy a Bolygónak se okozz kárt. A Goals for Good online kurzus anyagait itt találhatod.

Mi az a Goals for Good?

A Goals for Good egy izgalmas, az egyéni motivációt, a célok meghatározását, a jó(l)létet vizsgáló oktatási- és kutatási módszertanon alapuló program, amely segíti a fiatalokat annak meghatározásában, hogy

  • mit jelent számukra a siker,

  • hogyan tűzzenek ki célokat, és

  • hogyan érjék el azokat

  • a Bolygó környezeti korlátainak figyelembe vételével

A Goals for Good egy izgalmas tanulási folyamat, amely neked fejlődést jelent és a Bolygó erőforrásait sem használjuk ki a végletekig.

 

Üdvözlünk a Goals for Good programban. Nagyon örülünk, hogy sikerült időt szakítanod arra, hogy pozitív irányba változtass az életeden – nem lehetett könnyű beiktatni ezt a programot a pörgős mindennapokba. Reméljük, hogy örömet fog okozni a velünk töltött idő.

Mielőtt elkezdjük, kérjük, ellenőrizd, hogy megvan-e mindened, amire szükséged less. Ezek a következők:

Munkafüzet – az oldal alján található linken. Szükséged lesz egy nyomtatott verzióra ebből, mert a feladatok egy részében például le kell írni a válaszaidat.

Szükség lesz egy csendes helyre, ahol oda tudsz figyelni, nyugodtan gondolkodni és írni. A webinar alatt lesznek olyan részek, ahol meg kell állítanod az előadást, hogy megcsináld a kapcsolódó feladatokat. Ezek között vannak olyanok is, amelyek mélyebb elgondolkodást igényelnek, ehhez a legjobb egy kényelmes, nyugodt hely, ahol oda tudsz figyelni magadra.

Ha mindennel készen állsz, megvan a munkafüzet, a kényelmes és nyugodt hely, toll, elkezdhetjük a Goals for Good webinárt! Kattints a video linkjére

 

Video link

Az online kurzus videóját ezen a linken találod. A letölthető munkafüzet az oldal aljáról letölthető.

 

 

 

  

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára