fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Gazdálkodj okosan! – online környezetvédelmi kvízjáték indul

| Tudatos Vásárló

Játssz, és próbáld ki magad! Környezetvédelmi online kvízjáték indul Gazdálkodj okosan! címmel. Sok értékes nyeremény és hasznos tapasztalat várja az érdeklődőket. A fődíj egy kerékpár!
 

Tudod, mennyi nyersanyagot alakít át egy autó 100 km-en széndioxiddá és más káros anyagokká? Kíváncsi vagy, mennyi víz kell egy hamburger elkészítéséhez valójában? Érdekel, milyen az ideális szobahőmérséklet, amivel pénzt és energiát spórolhatsz? Szerinted mivel kevésbé környezetterhelő a ruháid tisztántartása: mosómedvével vagy mosódióval? Ilyen kérdésekre tudahatod meg a válaszokat a Harmónium Egyesület  Gazdálkodj okosan! kvízében.

A fordulónkénti nyereménysorsoláson részt vehet minden 6-18 éves kor közötti iskolás gyermek illetve fiatal, aki legalább egyszer kitölti hibátlanul az aktuális kvízsort a forduló időtartama alatt. 

Részletes játékszabály az Aprólépés honlapján.  

Tanárok, figyelem! A kvízjáték kiválóan integrálható minden olyan foglalkozásba, ami a környezettudatosságra való nevelést helyezi előtérbe.

 

Kép [cc] smallestforest

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok