fbpx

| Tudatos Vásárló

Föld, Víz, Tűz, Levegő – Interaktív Irodalmi Felolvasóest és Fotópályázat

A Föld Bolygó Nemzetközi Éve alkalmából a GATE Zöld Klub Egyesület irodalmi és fotópályázatot hirdet.

A vers- és prózaíró pályázat témája a természeti környezet. A természet szépségei által megihletett pályázók műveiket szakmai zsűri előtt mutatják be, előadásukat tetszés szerint színesíthetik zenei aláfestéssel, kép és videó vetítésével. A pályázat két korosztályban kerül meghirdetésre: a 18 éven aluliak és felnőttek pályázhatnak. Előadásra az előzetesen kiválasztott művek kerülhetnek. Mindkét korcsoportban az első három helyezett részesül díjazásban.

A fotópályázat témája a négy őselem (Föld, Víz, Tűz, Levegő). A természetfotók digitális (vagy már előhívott, legalább A5-ös, vagy annál nagyobb méretű) formában nyújthatóak be. A szakmai zsűri által hozott döntés alapján a három legszebb, legötletesebb kép kerül díjazásra. A zsűri által arra érdemesnek talált művekből kiállítást rendeznek a felolvasóest időpontjában, melyet egy héten keresztül, június 5-13. között tekinthetnek meg az érdeklődők.

A jelentkezők legfeljebb két (próza esetében egy A4-es gépelt oldalnál nem hosszabb) irodalmi művel, és/vagy két fotóval pályázhatnak. A művek bemutatására június 5-én 17 órakor, a Környezetvédelmi Világnapon kerül sor (amely egyben az Ünnepi Könyvhét megnyitója is) a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ épületében.

A pályázatok beadási határideje: 2008. május 22., déli 12 óra.

Email cím: matekaja@gmail.com

Papírképek személyesen a Szent István Egyetem Kollégiuma B épületének portáján adhatóak le a GATE Zöld Klubnak címezve, postai úton pedig a GATE Zöld Klub, 2105 Gödöllő, Páter Károly u. 1. SZIE Kollégiuma címre küldhetőek.

További információ: Szabó Máté, matekaja[kukac]gmail.com, 70/507-2463

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás