fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Föld, Víz, Tűz, Levegő – Interaktív Irodalmi Felolvasóest és Fotópályázat

| Tudatos Vásárló

A Föld Bolygó Nemzetközi Éve alkalmából a GATE Zöld Klub Egyesület irodalmi és fotópályázatot hirdet.

A vers- és prózaíró pályázat témája a természeti környezet. A természet szépségei által megihletett pályázók műveiket szakmai zsűri előtt mutatják be, előadásukat tetszés szerint színesíthetik zenei aláfestéssel, kép és videó vetítésével. A pályázat két korosztályban kerül meghirdetésre: a 18 éven aluliak és felnőttek pályázhatnak. Előadásra az előzetesen kiválasztott művek kerülhetnek. Mindkét korcsoportban az első három helyezett részesül díjazásban.

A fotópályázat témája a négy őselem (Föld, Víz, Tűz, Levegő). A természetfotók digitális (vagy már előhívott, legalább A5-ös, vagy annál nagyobb méretű) formában nyújthatóak be. A szakmai zsűri által hozott döntés alapján a három legszebb, legötletesebb kép kerül díjazásra. A zsűri által arra érdemesnek talált művekből kiállítást rendeznek a felolvasóest időpontjában, melyet egy héten keresztül, június 5-13. között tekinthetnek meg az érdeklődők.

A jelentkezők legfeljebb két (próza esetében egy A4-es gépelt oldalnál nem hosszabb) irodalmi művel, és/vagy két fotóval pályázhatnak. A művek bemutatására június 5-én 17 órakor, a Környezetvédelmi Világnapon kerül sor (amely egyben az Ünnepi Könyvhét megnyitója is) a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ épületében.

A pályázatok beadási határideje: 2008. május 22., déli 12 óra.

Email cím: matekaja@gmail.com

Papírképek személyesen a Szent István Egyetem Kollégiuma B épületének portáján adhatóak le a GATE Zöld Klubnak címezve, postai úton pedig a GATE Zöld Klub, 2105 Gödöllő, Páter Károly u. 1. SZIE Kollégiuma címre küldhetőek.

További információ: Szabó Máté, matekaja[kukac]gmail.com, 70/507-2463

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok