fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Fogyasztóvédelmi tippek utazóknak

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Elmaradt programok, szálláshellyel kapcsolatos kifogások, gyakori vitás ügyek. A Budapesti Békéltető Testület tanácsai az utazások során leggyakrabban felmerülő fogyasztóvédelmi problémákra.

A TVE 2016. áprilisában tesztelte a fapados légitársaságokat, ahol azt vizsgáltuk, mennyire felhasználóbarát az oldaluk, mennyi rejtett költséget tartalmaz egy első ránézésre olcsónak tűnő repjegy. A teszt eredményeit itt találjátok.

Mire kell figyelnünk online megrendelt repülőjegyeknél? Hogyan kell eljárnunk, ha a szolgáltatás igénybevétele során panaszunk adódna? Milyen fontos információkat rejtenek a légitársaságok weboldalán elérhető általános szerződési feltételek? Jár-e kártalanítás a légifuvarozótól késés, járattörlés esetén? Mi a teendőnk, ha panaszt tettünk, de az utazásszervezővel vagy a légitársasággal nem tudtunk megállapodni?

Ezekre, és további fontos kérdésekre kapunk választ a Budapesti Békéltető Testület tájékoztató anyagában.

 

Forrás: pixabay.com

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – a fogyasztók érdekében. A cikk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium FV-I-16-2016-00023 jelű pályázat keretében valósult meg.

 

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára