fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

„Fogyasztók leszünk!” – fogyasztóvédelmi vetélkedő középiskolásoknak

Országos középiskolai fogyasztóvédelmi vetélkedőt hirdetett a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH).

A 2007. december 12-én, Budapesten tartott vetélkedő témái a fogyasztói jogok és érdekképviselet, a ruházkodással és textiliparral, a műszaki cikkekkel, a mobiltelefonnal, az Internettel, a vegyiparral, az élelmiszerekkel és vendéglátással kapcsolatos tudnivalók.

A jelentkezés feltétele egy 3 perces, „Olcsó húsnak…” mottóval készített kisfilm összeállítása, amelynek leadási határideje december 5.

A vetélkedő helyszíne:
Qualitas Gimnázium és Szakközépiskola
1106 Budapest, Keresztúri út 7-9.

Fővédnök: Wittich Tamás, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgatója

Program >>>

Jelentkezés és további információ: Deme Edina, Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, 1088 Budapest, József krt. 6., e-mail: e.deme[kukac]nfh.hu, telefon: (1) 459 4842

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás