fbpx

| Tudatos Vásárló

Felvágott helyett: Vrábel Kriszta recepjte

Pástétomot a boltból? Nem biztos, hogy megéri, hiszen házilag is gyorsan, könnyen elkészíthető.

Korábbi cikkeinkben a viszonylag gyorsan készülő házilag készülő kenyerek, kencék receptjét osztottuk meg illetve egyszerűen készülő édességekről is esett már szó, most felvágott helyett ajánljuk a szintén meglepően egyszerűen készíthető libapástétomot. Nincs ízfokozó, nincs semmilyen kérdőjeles adalékanyag, az kerül bele, amit mi szeretnénk, csak sóval is finom lesz, de mindenképp érdemes Vrábel Kriszta receptjét elolvasni. Az ő tippje kettő az egyben: főzzünk levest és a belefőtt húsból készítsük a pástétomot.

 

A képeket és a szöveges tartalmat köszönjük Vrábel Krisztának. További receptjeit a Dolce Vita blogon olvashatod. 

Fotó: Vrábel Kriszta

Tetszett a cikk, szeretnél még több akciót? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

 

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – a fogyasztók érdekében. A cikk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium FV-I-15. 15-2015-00014 jelű pályázat keretében készült. 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás