fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Európa Naptár 2009/2010: rendeld meg iskolád számára!

| Tudatos Vásárló

Újra megrendelhető a 11. évfolyamos hallgatók számára az Európa Naptár (korábbi címén: Tudatos vásárló leszek!) 2009/2010-es tanévre szóló kiadása.A kiadványból iskolánként 200 példányt és a kapcsolódó tanári segédanyagot az Európai Bizottság az Európai Unió minden tagállamában ingyen biztosítja. A kiadványok a 2008/2009-es tanév végén érkeznek meg, 2009 szeptemberétől oszthatóak szét.

Az állampolgári ismeretek, osztályfőnöki óra és számos más tantárgy oktatásánál is használható kiadvány foglalkozik környezetvédelemmel, a fogyasztók jogaival, tájékoztatásával és védelmével, a biztonságos és hatékony internethasználattal vagy például az Európai Unió szerepével és jelentőségével. A kiadvány célja, hogy a diákok képesek legyenek önálló és megalapozott döntéseket hozni, valamint tudatosabb polgárokká váljanak.

A kiadványról bővebben >>>

A kiadvány megrendelhető a kiadó, Generation Europe Foundation honlapján. A megrendelő felület magyar nyelvű. Rendelés >>>

Az internetes megrendeléshez szükséges rendelési kóddal minden olyan iskola rendelkezik, amely korábban már kapott Európa Naptárt (korábban: Tudatos Vásárló leszek!). Kód hiányában a rendelés e-mailen és faxon is elküldhető. Megrendelőlap >>>

A rendelés legvégső határideje: 2009. január 30.

További információ:

Haraszti Anikó
tel/fax: 1/225 8136
e-mail: oktatas[kukac]tve.hu
1027 Budapest, Bem rkp. 30. II./19.

A Naptár kiadását az Európai Bizottság és a Generation Europe támogatja.

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok