fbpx

| Tudatos Vásárló

Európa Naptár 2009/2010: rendeld meg iskolád számára!

Újra megrendelhető a 11. évfolyamos hallgatók számára az Európa Naptár (korábbi címén: Tudatos vásárló leszek!) 2009/2010-es tanévre szóló kiadása.A kiadványból iskolánként 200 példányt és a kapcsolódó tanári segédanyagot az Európai Bizottság az Európai Unió minden tagállamában ingyen biztosítja. A kiadványok a 2008/2009-es tanév végén érkeznek meg, 2009 szeptemberétől oszthatóak szét.

Az állampolgári ismeretek, osztályfőnöki óra és számos más tantárgy oktatásánál is használható kiadvány foglalkozik környezetvédelemmel, a fogyasztók jogaival, tájékoztatásával és védelmével, a biztonságos és hatékony internethasználattal vagy például az Európai Unió szerepével és jelentőségével. A kiadvány célja, hogy a diákok képesek legyenek önálló és megalapozott döntéseket hozni, valamint tudatosabb polgárokká váljanak.

A kiadványról bővebben >>>

A kiadvány megrendelhető a kiadó, Generation Europe Foundation honlapján. A megrendelő felület magyar nyelvű. Rendelés >>>

Az internetes megrendeléshez szükséges rendelési kóddal minden olyan iskola rendelkezik, amely korábban már kapott Európa Naptárt (korábban: Tudatos Vásárló leszek!). Kód hiányában a rendelés e-mailen és faxon is elküldhető. Megrendelőlap >>>

A rendelés legvégső határideje: 2009. január 30.

További információ:

Haraszti Anikó
tel/fax: 1/225 8136
e-mail: oktatas[kukac]tve.hu
1027 Budapest, Bem rkp. 30. II./19.

A Naptár kiadását az Európai Bizottság és a Generation Europe támogatja.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás