fbpx

| Tudatos Vásárló

Egy jobb hulladékgazdálkodásért

Európai környezetvédő csoportok arra szólítják fel az európai parlamenti képviselőket, hogy a hulladékmegelőzés, az újrahasználat, az újrahasznosítás és a komposztálás mellett tegyék le voksukat, s hogy ne támogassák további hulladékégetők építését.

Ezekben a hetekben zajlik az EU-s tagállamok országos hulladékpolitikájának alapját jelentő hulladékokról szóló keretirányelv felülvizsgálata. Ha te is inkább a hulladékmegelőzésre, komposztálásra, újrahasználatra és anyaghasznosításra szavazol az igen drága és számos környezeti, környezet-egészségügyi kockázattal és problémával járó égetőkkel szemben, küldj levelet a www.stopthewaste.eu honlapról az Európai Parlament magyar képviselőinek!

A Föld Barátai által vezetett koalíció kampányába bekapcsolódva te is befolyásolhatod az uniós hulladékpolitikát: a képviselőknek látniuk kell, hogy nem vagyunk érdektelenek az iránt, hogy mi történik Brüsszelben.

További tájékoztatás és mintalevél a honlapon – magyar nyelven is.

Add tovább! Miután emailt küldtél a honlapról, terjeszd leveledet saját ismerőseid, barátaid körében is!

 

Képek [cc] Aleph Naught, Ted Fines

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás