fbpx

Tarts velünk, legyél tagja a Tudatos Vásárlók közösségének!

Csatlakozz hozzánk!

Egy jobb hulladékgazdálkodásért

| Tudatos Vásárló

Európai környezetvédő csoportok arra szólítják fel az európai parlamenti képviselőket, hogy a hulladékmegelőzés, az újrahasználat, az újrahasznosítás és a komposztálás mellett tegyék le voksukat, s hogy ne támogassák további hulladékégetők építését.

Ezekben a hetekben zajlik az EU-s tagállamok országos hulladékpolitikájának alapját jelentő hulladékokról szóló keretirányelv felülvizsgálata. Ha te is inkább a hulladékmegelőzésre, komposztálásra, újrahasználatra és anyaghasznosításra szavazol az igen drága és számos környezeti, környezet-egészségügyi kockázattal és problémával járó égetőkkel szemben, küldj levelet a www.stopthewaste.eu honlapról az Európai Parlament magyar képviselőinek!

A Föld Barátai által vezetett koalíció kampányába bekapcsolódva te is befolyásolhatod az uniós hulladékpolitikát: a képviselőknek látniuk kell, hogy nem vagyunk érdektelenek az iránt, hogy mi történik Brüsszelben.

További tájékoztatás és mintalevél a honlapon – magyar nyelven is.

Add tovább! Miután emailt küldtél a honlapról, terjeszd leveledet saját ismerőseid, barátaid körében is!

 

Képek [cc] Aleph Naught, Ted Fines

Ajánlom másnak

Kapcsolódó cikkeink

További cikkek

Legnépszerűbb cikkeink

További cikkek

Legfrissebb videók

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

Szappan- és vegán szendvicskrém készítéssel zártuk az ÖkoKört

2022 tavaszán a tavaszi Tiszta otthon és ÖkoKör Kamra csoportok lezárultát és a közösen elért eredményeket egy zártkörű workshoppal ünnepeltük meg. Harmincan gyűltünk össze, hogy a fenntarthatóság jegyében vegán szendvicskrémeket készítsünk a Közöshely dolgozóinak vezényletével, valamint Vászonzsákoslány, azaz Antal Évi a melt&pour szappankészítés rejtelmeibe avatott be minket. Mi az az ÖkoKör? Itt megmutatjuk!

Még több videó
Ugrás a tudatosvasarlo.hu nyitó oldalára

    Kövesd munkánkat, iratkozz fel híreinkre!
    Bónusz: tippek, tesztek, programok