fbpx

| Tudatos Vásárló

Édes csókok és rizsszelet házilag: Vrábel Kriszta édességei

A következő édességek receptjét érdemes kipróbálni a bolti, készen kapható élelmiszerek házi alternatívája sokszor finomabb, nincs bennük tartósító, nem ritka az sem, hogy jóval könnyebben, egyszerűbben készülnek, mint azt gondolnánk.

A következő két édesség Vrábel Kriszta, a Dolce Vita gasztrobloggerétől származik, mindkettő viszonylag egyszerű, kevés alapanyaggal készül. 

 

Puffasztott rizses szelet

Ez a recept azért is nagyszerű, mert sokféleképp variálható, a csoki és a puffasztott rizs elég sok mindent elbír maga mellett. A pontos receptet a Dolce Vita oldalon találod. 

 

Mindenféle csókok

A csókok készítéséhez igen kevés alapanyag is elég s ahogy az előző receptnél is, itt működik, hogy variáljuk az ízesítést. A pontos receptet a Dolce Vita oldalon találod. 
 

 

A képeket és a szöveges tartalmat köszönjük Vrábel Krisztának. További receptjeit a Dolce Vita blogon olvashatod. 

Fotó: Vrábel Kriszta
 

Tetszett a cikk, szeretnél még több akciót? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

   

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

 

  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium – a fogyasztók érdekében. A cikk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium FV-I-15. 15-2015-00014 jelű pályázat keretében készült. 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás