fbpx

| Tudatos Vásárló

David Attenborough beszéde, a népek üzenete az ENSZ-ben – videó

“Civilizációnk összeomlása vár ránk. Világ vezetői, vezetnetek kell!” A világhírű természettudós az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye 24. éves ülésén a világ népeinek nevében mondott beszédet a lengyelországi Katowicében.

David Attenborough az “emberek székét” foglalta el a hétfőn kezdődött csúcstalálkozón, a Föld teljes lakosságát, az embereket képviselve. A találkozót megelőzően bárki elküldhette üzenetét, Sir David “a nép hangjaként” ezeket foglalta össze beszédében, amelyben az elmúlt évezredek legnagyobb fenyegetésének nevezte a klímaváltozást, és azonnali cselekvésre szólította fel a világ vezetőit.

Így üzentek a világ vezetőinek

„Ha nem lépünk azonnal, civilizációnk összeomlása, az élővilág nagyrészének kihalása vár ránk” – emelte ki Attenborough megrázó beszédében. “A világ népei beszéltek. Az üzenetük világos. Kifutunk az időből. Az emberek azt akarják Önöktől, döntéshozóktól, hogy cselekedjenek, azonnal. Világ vezetői, vezetnetek kell! Civilizációnk fennmaradása, természetes környezetünk sorsa, amin a mi létünk is múlik, az Önök kezében van.”

A lengyelországi ENSZ-csúcs célja, hogy véglegesítsék a 2015-ös párizsi klímaegyezmény megvalósításának módját és eszközeit.


Ha te is egy vagy a több mint egymillió olvasónkból, támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fejlesztését.

Így tudsz hozzájárulni Te is, hogy összegyűljön a 3.000.000 forint 2018. december végéig.
 

Rendszeres havi 1.000 Ft adomány

   

 

Rendszeres havi 2.000 Ft adomány

   

 

Rendszeres havi 5.000 Ft adomány

   

 

Rendszeres havi 10.000FT adomány

   

 

Egyszeri 5000 forint – kevesebb mint két mozijegy ára, de nekünk fontos segítség. 

   

 

Bármennyit adhatsz, minden apró vagy hatalmas hozzájárulás számít.

   

 A cikk az Agrárminisztérium  PTKF/78/13/2018 jelü pályázat támogatásával valósult meg.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás