fbpx

Csatlakozz hozzánk!

Együtt könnyebben megy a változás.

Legyél Te is tudatos vásárló!

Szeretnél biztonságos és természetes termékeket az otthonodba? Félted gyermekedet, vagy magadat a káros vegyszerektől? Bosszant a sok csomagolás, amit vásárláskor sóznak Rád?  Elvesztél a megtévesztő reklámüzenetek, a kínálat rengetegében? Nem tudod, milyen terméket válassz? Akkor a Tudatos Vásárlók között a helyed!

Ha úgy érzed, foglalkoztat a tudatos fogyasztás, szeretnél környezetbarát életmód tippeket és elgondolkodtató híreket olvasni, akkor iratkozz fel hírleveleinkre! Aktualitásokért kövesd Facebook, Insta és Youtube csatornánkat!

Szívesen csatlakoznál a Tudatos Vásárlók közösségéhez?

Legyél a támogató tagunk! De ha buzog Benned a tettvágy, hogy a fenntartható életstílus minél többekhez eljusson, inkább gyere hozzánk önkéntesnek!

Elromlott a mosógéped? Nem tudod melyik babakocsit vegyétek meg? Vagy épp az ideális háztartási berendezéseket keresed, hogy végre minden a helyére kerüljön az otthonodban? Ne bízd magad a szerencsére! Nézd meg terméktesztjeinket, és vásárolj gyártófüggetlen fogyasztóvédelmi szervezetek eredményeire alapozva!

Figyelem! A Tagsághoz és Szupertagsághoz járó Kedvezménykártya 2023.03.01-én megszűnt. 2022.03.01-től már nem adunk Kedvezménykártyát a Tagsághoz. 

    Iratkozz fel híreinkre!

    Tippek, tesztek, programok

    Megszakítás