fbpx
ökokör, vega, hulladékcsökkentés, élelmiszerhulladék

Itt jelezd, ha a közeljövőben csatlakoznál az ÖkoKörhöz!

Érdekel az ÖkoKör, de most nem fér bele az életedbe, mert túl sok a meló, ki se látszol a vizsgahegyek mögül vagy egyszerűen nagy a pörgés? Sebaj, bárkivel előfordul.

 

Regisztrálj itt, és értesítünk, amikor lesz a következő csoportvezető képzés, vagy új csoportok indulnak.

 

Hátha akkor jó időben talál a felhívás. Addig is olvasd korábbi ÖkoKörösök beszámolóit, vagy nézd meg a videókat azokkal, akik már tudják milyen közösségben zöldülni.

Reméljük, hamarosan az ÖkoKörösök csapatában köszönthetünk. Várunk!


ökokör, life, greenandsafeA Green&Safe LIFE-styles projektet az Európai Unió LIFE alapja támogatja, az Agrárminisztérium társfinanszírozza. Azonosító: ENV GIE HU000622 Green&Safe LIFE-styles

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  Válassz hírleveleink közül:*

   Iratkozz fel híreinkre!

   Tippek, tesztek, programok

   Megszakítás