Találat a #Zöldség-gyümölcs címkére
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Petrezselyem
A petrezselyem fogyasztása különösen télen fontos. Miért egészséges? Hogyan vásároljunk és tároljuk? Mit főzzünk belőle?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Gomba
Miért egészséges? Hogyan vásároljunk és tároljuk? Mit készítsünk belőle? Gomba alapanyaggal készülő könnyű receptek.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Sóska
Néhány sóskalevéllel bármilyen salátát feldobhatunk. Miért egészséges? Hogyan vásároljuk, tároljuk? Mit főzzünk belőle?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Padlizsán
A húskedvelők és vegetáriánusok asztalán egyaránt kedvelt csemege. Jellegzetes, sütés után kialakuló kesernyés ízét nyáron élvezzük, ám az eltett padlizsánkrém egész évben rendelkezésünkre áll.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Cukkini
A tökfélék családjába tartozó cukkini idénye június végétől szeptember elejéig tart. Miért egészséges? Hogyan vásároljunk, tároljuk? Könnyű nyári cukkini receptek.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Görögdinnye
Bár tömegének 92%-a szöveti víz, a fennmaradó 8% összetétele az egyik legegészségesebb gyümölccsé teszi a görögdinnyét. Miért együk?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Ribizli
A ribizli szezonja június végétől augusztusig tart. Milyen élettani hatásai vannak? Hogy vásároljuk? Hogyan termesszük? Mit főzzünk belőle? Új 5 elemes recepttel!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Karalábé
A karalábé ásványi anyagban meglepően gazdag. Tavasszal különösen zsenge és roppanós. Hogyan vásároljuk? Mit főzzünk belőle?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Cseresznye és meggy
A cseresznyét és a meggyet érdemes még frissen ennünk. Hogyan vásároljuk? Miért egészséges, miért együk? Új recept!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Zöldborsó
A frissen szedett zöldborsó élménye május-júniusban, majd szeptember közepén várható. Miért együk? Új, 5 elemes recept!