Találat a #GoEAThical címkére
Cikkek rendezése
ETIKUS KERESKEDELEM, FOGYASZTÓ, Kamra Ökokör, KONYHA ÉS KERT
Ételmentő konyhai trükkök – webinár
Molnár Klárától, az 5 elemes konyhaművészet szakértőjétől tanulhatsz trükköket, praktikákat, amelyek segítenek elboldogulni a konyhában.
ÖKOKÖRÖK
BETELT! Téged is vár az ÖkoKör Kamra csoportvezető képzés!
Jelentkezz a március 3-4-i ingyenes ÖkoKör Kamra csoportvezető képzésünkre, és indítsd el a saját csoportodat!
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Családi Nap a Közösségi Mezőgazdálkodásról
Előadásokkal, beszélgetésekkel, közösségi gazdaságok bemutatkozásával, magbörzével és színes családi programokkal várunk február 18-án!
FOGYASZTÓ, KONYHA ÉS KERT
Spar, Penny, Tesco és társaik – kiderült, melyik mennyi műanyagszemetet termel
A Greenpeace idén először megmérte, hogy a legnagyobb hazai élelmiszer-láncok mennyi egyszer használatos műanyaggal, csomagolóanyagokkal terhelik a környezetet.
KONYHA ÉS KERT
Hogyan tartósítsuk a gombát?
Milyen gombatartósítási módok vannak? A fagyasztást és a szárítást talán mindenki ismeri, de mit tud a sózás, a silózás és a fermentálás?
ETIKUS KERESKEDELEM, FOGYASZTÓ, Kamra Ökokör, KONYHA ÉS KERT
Minden, amit a gombáról tudnod kell – webinár
A Felelős Gasztrohőssel közös Gomba-webinárunkon Werlein Anna biológus, gomba-szakellenőr oszt meg velünk hasznos praktikákat.
KONYHA ÉS KERT
Mit csináljunk otthon a gombával?
A gomba viszonylag gazdag, de nehezen emészthető tápanyagforrás. Mire figyeljünk gombaevéskor? Melyik gombából mit főzzünk?
BOLYGÓ, ETIKUS KERESKEDELEM, FOGYASZTÓ
Olyan az éghajlatváltozási világkonferencia, mintha az Idétlen időkig-ben lennénk
Az ENSZ klímakonferenciája idén is összeül, ugyanott topogunk, fogy az idő és a remény is. Mint Bill Murray-é az Idétlen időkig-ben.
KONYHA ÉS KERT
Hogyan vásároljunk erdei gombát piacon?
Mire kell figyelni a piacon vadgomba vásárlásakor? Kitől vegyük? Baj-e, ha csigarágta, kukacos, penészes, vizes, nyomódott, ferde?
Kamra Ökokör, KONYHA ÉS KERT
Elég gombát eszel? Csatlakozz a gomba kihíváshoz!
Csatlakozz a Felelős Gasztrohős és a Tudatos Vásárlók Egyesülete közös kihívásához: ingyenes webinárral, hírlevéllel segítünk, mert a gombapaprikáson túl is van élet!