Találat a #Food&More, #Helyi élelmiszer, #idénynövény, #Közösségi mezőgazdaság címkére
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT
“Azt gondoltam, sokkal macerásabb lesz, de végül is nem.” Ilyen, ha egy hónapra fejest ugrasz a szezonális ételek világába
Kiderült, mennyire nehéz vagy könnyű átállni és az is, mi az akadálya, hogy örökre sikerüljön.
KONYHA ÉS KERT
Új alapanyagok, tippek tavaszra! Itt a Szezonális zsongás kihívás!
Regisztrálj április 29-éig, csatlakozz legújabb kihívásunkhoz, és zsongj be te is a szezonális alapanyagoktól!
BOLYGÓ
Óvatosan a tavaszi virágokkal, negyedmillió is lehet a büntetés növényenként
Mit látunk ilyenkor áprilisban kirándulás közben? Mik hazánk legértékesebb virágai?
KONYHA ÉS KERT
„Idén több céklát már nem fogok főzni” Főzelékes Feri új helyén, a Hippeace-ben jártunk
Miután a teljes országot traumatizálták az iskolai menzán, valaki végre megmutatja, mennyire ízletes is lehet a főzelék.
KONYHA ÉS KERT
Hogyan gyűjtsünk ehető vadnövényeket?
Medvehagyma, kövér porcsin, százszorszép, bodza, akác, komló, turbolya és sok más. Hol? Hogyan? Mennyit gyűjthetünk vadnövényekből?
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Óriásit robbant 2024-ben a közösségi gazdaságok listája. Mutatjuk, kikhez tudsz csatlakozni
Ha friss, helyi, bio minőségű élelmiszet akarsz enni, csatlakozz, ez a legjobb, amit tehetsz. Ne maradj ki a jóból!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Sárgaborsó
Mire jó a sárga és mire a zöld feles borsó? Áztassuk, ne áztassuk? Miért egészséges? Mit készítsünk belőle, ha unjuk a főzeléket?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Csicseriborsó
Miért egészséges? Hogyan használjuk fel? Hogyan csíráztassuk? Mit főzzünk belőle? 5 elemes recept!
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Családi Nap a Közösségi Mezőgazdálkodásról 2024-ben is
Újra izgalmas szakmai előadásokkal, érdekes beszélgetésekkel, közösségi gazdaságok forgatagával, magbörzével és családi programokkal várunk mindenkit február 24-én!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Lencse
Miért egészséges? Hogyan használjuk fel? Hogyan csíráztassuk? Mit főzzünk belőle? Receptek a lencsefőzeléken túl.