Találat a #Étel-ital, #Fogyasztóvédelem, #Szupermarket, piac, kisbolt, #Vegyi anyagok, #Veszélyes termékek, #Zöldség-gyümölcs címkére
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Padlizsán
A húskedvelők és vegetáriánusok asztalán egyaránt kedvelt csemege. Jellegzetes, sütés után kialakuló kesernyés ízét nyáron élvezzük, ám az eltett padlizsánkrém egész évben rendelkezésünkre áll.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Cukkini
A tökfélék családjába tartozó cukkini idénye június végétől szeptember elejéig tart. Miért egészséges? Hogyan vásároljunk, tároljuk? Könnyű nyári cukkini receptek.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Görögdinnye
Bár tömegének 92%-a szöveti víz, a fennmaradó 8% összetétele az egyik legegészségesebb gyümölccsé teszi a görögdinnyét. Miért együk?
BABA-MAMA, FOGYASZTÓ, Zöld Otthon mindenkinek
Több gyerekülés is elvérzett az autós gyerekülés teszten
89 autós gyerekülést, autósülést, babaülést teszteltünk. Van, amelyik az ütközés-teszten és olyan is, amelyik egészségre káros anyag miatt bukott el.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Ribizli
A ribizli szezonja június végétől augusztusig tart. Milyen élettani hatásai vannak? Hogy vásároljuk? Hogyan termesszük? Mit főzzünk belőle? Új 5 elemes recepttel!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Karalábé
A karalábé ásványi anyagban meglepően gazdag. Tavasszal különösen zsenge és roppanós. Hogyan vásároljuk? Mit főzzünk belőle?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Cseresznye és meggy
A cseresznyét és a meggyet érdemes még frissen ennünk. Hogyan vásároljuk? Miért egészséges, miért együk? Új recept!
FOGYASZTÓ, Zöld Otthon mindenkinek
Veszélyes vegyi anyag strandpapucsban, fürdőruhában: az online piactereken találták a legtöbbet
Fürdőruhák, strandmatracok, papucsok. A nyári szezonális termékek 16%-a tartalmaz a megengedettnél több veszélyes vegyi anyagot.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Zöldborsó
A frissen szedett zöldborsó élménye május-júniusban, majd szeptember közepén várható. Miért együk? Új, 5 elemes recept!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Rukkola
A friss illatú rukkola sötétzöld leveleinek magas a vitamin- és ásványianyag tartalma. Miért együk? Új 5 elemes recept!