Találat a #Eco-Ready címkére
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT
Infravörös hullámokkal a jobb minőségű élelmiszerekért!
Dr. Salgó András, a BME kutatója mesélt nekünk a közeli infravörös spektroszkópiáról, amivel az új, fenntartható és biztonságos élelmiszer- és egészségmegőrzési modellt kutatják.
BOLYGÓ
Mennyire ismered a vertikális farmokat? Teszteld magad!
Csökkenti a vízfelhasználást. De mennyire? Jót tesz a biodiverzitásnak. De hogyan? Teszteld, hány kérdésre tudod a választ a vertikális farmokkal kapcsolatban!
KONYHA ÉS KERT
Talaj nélkül nincs íz? Kérdések és válaszok a hidropóniáról
Nagy kérdés, hogyan fogunk növényeket termeszteni néhány évtized múlva. Megoldást hoznak-e a talaj nélküli, hidropónikus rendszerek?
KONYHA ÉS KERT
Ilyen lehet a jövő növénytermesztése. A Csillagvárosban jártunk
Fontos megtalálnunk a módját, hogyan lehet élelmiszert termelni az előttünk álló évtizedekben. Jelenthetik-e a megoldást erre a vertikális farmok? Mint példuál a Csillagváros.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Madársaláta
A galambbegy saláta, másnéven madársaláta a késő téli, kora tavaszi időszak zöldsége. Miért együk, milyen vitaminokat tartalmaz?