Találat a #Bio, #Egészség, betegség, gyógyulás, #Ép test, #Étel-ital, #Helyi élelmiszer, #Lakóhely, környék, #Szupermarket, piac, kisbolt, #Zöldség-gyümölcs címkére
Tesztek
KONYHA ÉS KERT, KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS, ÖKOKÖRÖK
Cikkek rendezése
KONYHA ÉS KERT
“Azt gondoltam, sokkal macerásabb lesz, de végül is nem.” Ilyen, ha egy hónapra fejest ugrasz a szezonális ételek világába
Kiderült, mennyire nehéz vagy könnyű átállni és az is, mi az akadálya, hogy örökre sikerüljön.
FOGYASZTÓ
Hormonkárosító anyagot találtak konzerv ételekben. Hogyan kerüljük el?
Számos konzerv ételben találtak BPA-t Németországban. A tesztelt termékek több mint harmada itthon is kapható.
SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG
Sok a méreg sok méregtelenítésre használt tavaszi zöldségben, gyümölcsben
Milyen zöldségben, gyümölcsben fordulnak elő veszélyesebb vegyszer típusok a friss kutatások szerint?
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Óriásit robbant 2024-ben a közösségi gazdaságok listája. Mutatjuk, kikhez tudsz csatlakozni
Ha friss, helyi, bio minőségű élelmiszet akarsz enni, csatlakozz, ez a legjobb, amit tehetsz. Ne maradj ki a jóból!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Sárgaborsó
Mire jó a sárga és mire a zöld feles borsó? Áztassuk, ne áztassuk? Miért egészséges? Mit készítsünk belőle, ha unjuk a főzeléket?
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Csicseriborsó
Miért egészséges? Hogyan használjuk fel? Hogyan csíráztassuk? Mit főzzünk belőle? 5 elemes recept!
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Családi Nap a Közösségi Mezőgazdálkodásról 2024-ben is
Újra izgalmas szakmai előadásokkal, érdekes beszélgetésekkel, közösségi gazdaságok forgatagával, magbörzével és családi programokkal várunk mindenkit február 24-én!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Lencse
Miért egészséges? Hogyan használjuk fel? Hogyan csíráztassuk? Mit főzzünk belőle? Receptek a lencsefőzeléken túl.
Kamra Ökokör, ÖKOKÖRÖK
Segítünk, hogy jót egyetek: Téged is vár az ÖkoKör Kamra!
Nézz ki magadnak egy csoportot, és vágj bele! A kezdőcsomagot, a munkafüzetet és a kreatív hangulatot garantáljuk.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Patisszon
A patisszon igen sokoldalú növény, ragunak, de fermentáláshoz is remek. Miért együk, milyen vitaminokat tartalmaz?