Találat a #betegség, #Egészség, #Étel-ital, #gyógyulás, #Hús, #Ital, #vegetáriánus, #Zöldség-gyümölcs címkére
Cikkek rendezése
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Családi Nap a Közösségi Mezőgazdálkodásról
Előadásokkal, beszélgetésekkel, közösségi gazdaságok bemutatkozásával, magbörzével és színes családi programokkal várunk február 18-án!
KONYHA-KERT
Mi fán terem? Petrezselyem
A petrezselyem fogyasztása különösen télen fontos. Miért egészséges? Hogyan vásároljunk és tároljuk? Mit főzzünk belőle?
KONYHA-KERT
Mi fán terem? Gomba
Miért egészséges? Hogyan vásároljunk és tároljuk? Mit készítsünk belőle? Gomba alapanyaggal készülő könnyű receptek.
KONYHA-KERT
Mi fán terem? Sóska
Néhány sóskalevéllel bármilyen salátát feldobhatunk. Miért egészséges? Hogyan vásároljuk, tároljuk? Mit főzzünk belőle?
KONYHA-KERT
Mi fán terem? Padlizsán
A húskedvelők és vegetáriánusok asztalán egyaránt kedvelt csemege. Jellegzetes, sütés után kialakuló kesernyés ízét nyáron élvezzük, ám az eltett padlizsánkrém egész évben rendelkezésünkre áll.
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Hogyan vásárolhatsz közvetlenül a gazdától? Közösségi gazdaságok
Több módja van annak, hogy élelmiszerünket közvetlenül a gazdától szerezzük be. Segítünk köztük eligazodni és választani. Tényleg a gazdától jön? Valóban friss és szezonális?
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Táncoskert – regeneratív- és közösségi mezőgazdaság a Hortobágyon
- #Bio
- #Helyi élelmiszer
- #helyi termelő
- #Hús
- #közösségi gazdaság
- #közösségi gazdaság bemutatkozás
- #legeltetés
A Táncoskert egy egyedülálló regeneratív gazdaság Polgár határában, amely immár 9 éve közösségi gazdaságként is működik.
KONYHA-KERT
Mi fán terem? Cukkini
A tökfélék családjába tartozó cukkini idénye június végétől szeptember elejéig tart. Miért egészséges? Hogyan vásároljunk, tároljuk? Könnyű nyári cukkini receptek.
KONYHA-KERT
Mi fán terem? Görögdinnye
Bár tömegének 92%-a szöveti víz, a fennmaradó 8% összetétele az egyik legegészségesebb gyümölccsé teszi a görögdinnyét. Miért együk?
KONYHA-KERT
Mi fán terem? Ribizli
A ribizli szezonja június végétől augusztusig tart. Milyen élettani hatásai vannak? Hogy vásároljuk? Hogyan termesszük? Mit főzzünk belőle? Új 5 elemes recepttel!