Találat a #Aktivista, #Bio, #Étel-ital, #Helyi élelmiszer címkére
Cikkek rendezése
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
„Hosszútávfutó” közösségi gazdaság a Szentendrei-szigeten
Pető Áron és csapata, a Biokert Szigetmonostor 120 környékbeli családot lát el minősített biozöldséggel, ez az idei már a 13. szezonjuk.
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Hogyan vásárolhatsz közvetlenül a gazdától? Bevásárló közösségek
Több módja van annak, hogy élelmiszerünket közvetlenül a gazdától szerezzük be. Most segítünk közötttük választani.
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Hogyan vásárolhatsz közvetlenül a gazdától? Közösségi gazdaságok
Több módja van annak, hogy élelmiszerünket közvetlenül a gazdától szerezzük be. Segítünk köztük eligazodni és választani. Tényleg a gazdától jön? Valóban friss és szezonális?
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
„Élvezem, hogy minden elfogy itt helyben”
- #Helyi élelmiszer
- #helyi termelő
- #idénynövény
- #közösségi gazdaság
- #közösségi gazdaság bemutatkozás
- #Zöldség
Barcsik Tamás építészből lett kertész. Ma már kizárólag családoknak szállít helyi termékeiből, hatalmas a kereslet színpompás zöldségeire.
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
„Már februárban tudjuk, kinek vetjük a zöldségeket” Közösségi gazdaság a Kemeneshát déli lankáin
- #Helyi élelmiszer
- #helyi termelő
- #idénynövény
- #közösségi gazdaság
- #közösségi gazdaság bemutatkozás
- #Zöldség
Dudás Zsolt és Viktória a Vas megyei Csehiből 43 családnak szállít vegyszermentes zöldségeket. Ismerjétek meg az Ezerjó Farmot!
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Táncoskert – regeneratív- és közösségi mezőgazdaság a Hortobágyon
A Táncoskert egy egyedülálló regeneratív gazdaság Polgár határában, amely immár 9 éve közösségi gazdaságként is működik.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Cukkini
A tökfélék családjába tartozó cukkini idénye június végétől szeptember elejéig tart. Miért egészséges? Hogyan vásároljunk, tároljuk? Könnyű nyári cukkini receptek.
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Görögdinnye
Bár tömegének 92%-a szöveti víz, a fennmaradó 8% összetétele az egyik legegészségesebb gyümölccsé teszi a görögdinnyét. Miért együk?
KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS
Birs Közösség: “Azért csinálom, hogy csütörtökön felmehessek a tagokhoz”
- #Bio
- #Helyi élelmiszer
- #helyi termelő
- #idénynövény
- #közösségi gazdaság
- #közösségi gazdaság bemutatkozás
- #Zöldség
Ismerjétek meg Héjjas Szilvit és Farkas Csabát, akik Kunszállásról 60 budapesti családot látnak el egész évben minősített biozöldségekkel!
KONYHA ÉS KERT
Mi fán terem? Ribizli
A ribizli szezonja június végétől augusztusig tart. Milyen élettani hatásai vannak? Hogy vásároljuk? Hogyan termesszük? Mit főzzünk belőle? Új 5 elemes recepttel!