fbpx

Uncategorized

Uncategorized

Ökokör támogatók

Az Ökokör program támogatói

Uncategorized

Támogass minket adód 1%-ával, és mi megmérjük, kiderítjük, megírjuk!

Mit fogunk elérni az 1%-kal? Azt, hogy Magyarországon még több fiatal gazda vágjon bele a környezetkímélő és egészséges élelmiszert termelő közösségi mezőgazdálkodásba. Hogy további háztartási vegyszerekről derítsük ki, mennyire biztonságosak. Hogy megértessük a szupermarketekkel: a vásárlók nem akarnak erdőpusztítás árán pálmaolajat. Hogy olyan fogyasztóvédelmi hírekről írjunk, amikről máshol nem olvashattok.

Uncategorized

Csokis gabonapehely-teszt exkluzív hírek

Köszönjük jelentkezésedet! Rögzítettük a kattintásod. Az elsők között értesítünk május elején a csokoládés és kakaós gabonapehely tesztünk eredményéről, még a nyilvános publikáció előtt. A Tudatos Vásárlók Egyesülete 5 közép- és kelet-európai országgal – Ausztriával, Csehországgal, Horvátországgal, Szlovákiával és Szlovéniával – együttműködésben zajló nemzetközi gigatesztjével kapcsolatos összes anyagot itt szedtük össze: FoodPRO projekt. Ez a projekt […]

Uncategorized

Kommunikációs munkatársat keres a Tudatos Vásárlók Egyesülete

Kreatív, innovatív szemléletű kommunikációs kollégát keresünk. Gyere hozzánk dolgozni, ha fontosnak érzed a fenntartható fogyasztás népszerűsítését!

Uncategorized

Eco-friendly detergents might be risky – and this is no scam

The exclamation mark pictogram as a hazard symbol can often be seen on the label of cleaning products indicating toxic, irritating or narcotic effect. This label may appear on items that are advertised as natural products, or even on items labelled as organic. This may come as a surprise to many customers and leads to the […]

Uncategorized

Termékteszt projektvezetőt keres a Tudatos Vásárlók Egyesülete

Termékteszt projektvezetőt keresünk főállásba, minimum két évre, de akár hosszabb időre is. Jelentkezési határidő: 2020. november 29.