fbpx

SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG

Tisztán és természetesen az egészséges szépségért

Kamra Ökokör, ÖKOKÖRÖK, SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG, Tiszta Otthon Ökokör, ZÖLD OTTHON

Vega kencekrém és házi szappan készítés ÖkoKörben

Így készítettünk szappant és vega szendvicskrémeket ÖkoKöröseinkkel Wekerlén a Vászonzsákoslány és Közös kávézó és konyha segítségével. Képes beszámoló.

BABA-MAMA, FOGYASZTÓ, KONYHA-KERT, SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG, ZÖLD OTTHON

Fő a józanság. Hogyan kerülhetnénk el a vegyi anyagok koktélhatását?

Szervezetünk rendszeresen több száz mesterséges, gyakran veszélyes vegyületből kevert koktélt fogyaszt. Az Európai Bizottság végre ígéretet tett arra, hogy valamit kezdeni fog a jelenséggel. Hogyan kéne számolni a koktélhatással?

BABA-MAMA, DIVAT, ETIKUS KERESKEDELEM, FOGYASZTÓ, KLÍMAVÁLTOZÁS, KONYHA-KERT, KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS, ÖKOKÖRÖK, SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG, ZÖLD OTTHON

DIVAT, KLÍMAVÁLTOZÁS, SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG, ZÖLD OTTHON

Ebből a szennyvízből az egész országnak készülhetne tisztítószer

Amikor Észak-Pesten kezet mosunk, lehúzzuk a vécét (igen), a lefolyó vízből az útja végén tisztítószer készül, ez a Cycle. Hogyan lesz egyáltalán a szennyvízből tisztítószer, és ha ez működik, mi jön még?

DIVAT, SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG, ZÖLD OTTHON

Egy szárítógép 15 perc alatt több százezer mikroszállal szennyezi a környezetet

A szárítógépben szárítás súlyosan terheli mikroszálakkal a levegőt. Óriási különbség van ugyanakkor a műszálas és a pamutszálas szennyezés környezeti hatásai között.

KONYHA-KERT, SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG

Ráhangolódás a télre: most kell enni-venni-betárazni

Egy cserép snidlinggel az ablakban, mákkal a hűtőben nyugodtan nekivághatunk a hideg napoknak. A piacot se kerüljük el, sok finom és egészséges idénynövényt gyűjthetünk be a főzőcskézéshez.