fbpx

Cikkek

Cikkek rendezése

BABA-MAMA, FOGYASZTÓ

Milupa gyerekmüzlit és zabkását hívott vissza a Müller

Gyerekeknek szánt Milupa müzlit és zabkását hívott vissza a forgalmazó Müller üzletlánc – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

BABA-MAMA, ZÖLD OTTHON

A vírus miatt többet fertőtlenítünk, nőtt a mérgezések száma

A koronavírus-járvány elleni védekezésben kiemelten fontos a gyakran érintett felületek fertőtlenítése. A vírus megjelenésével azonban több országban is megemelkedett a mérgezési esetek száma, ami elsősorban két okra vezethető vissza. Mire figyeljünk?

BABA-MAMA, DIVAT, FOGYASZTÓ, KLÍMAVÁLTOZÁS, KONYHA, KÖZÖSSÉGI MEZŐGAZDÁLKODÁS, MÉLTÁNYOS KERESKEDELEM, ÖKOKÖRÖK, SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG, ZÖLD OTTHON

8 tudományosan bizonyított tipp, hogy sikerüljön teljesíteni a fogadalmad!

Rászántad magad, hogy változtatsz életeden, hogy legalább egyetlen részletében egészségesebb, vidámabb, fenntarthatóbb életet élsz? A jó hír, hogy nincs jobb időszak ehhez az évkezdésénél! Tudományosan megalapozott módszereket mutatunk – válassz csak egyet, vagy próbáld ki akár többet is, hogy újévi zöld fogadalmaidat sikerüljön hosszútávon megvalósítani. 

Uncategorized

Kommunikációs munkatársat keres a Tudatos Vásárlók Egyesülete

Kreatív, innovatív szemléletű kommunikációs kollégát keresünk. Gyere hozzánk dolgozni, ha fontosnak érzed a fenntartható fogyasztás népszerűsítését!

FOGYASZTÓ, KONYHA

Megkérdeztük és kiderült, milyen a kedvenc csokis gabonapehely

Egyesületünkkel egy nemzetközi tesztelési program keretében egy kedvelt reggeli élelmiszertermék, a csokis gabonapelyhek minőségét vizsgáljuk. Ehhez megkérdeztük a hazai fogyasztókat, mik a legfontosabb szempontok vásárláskor.

FOGYASZTÓ

A koronavírus megnyitotta a pénztárcákat: rekord adomány gyűlt össze társadalmi ügyekre

206 millió forint feletti összeget adtak össze társadalmi ügyekre adományozók 2020-ban, ami 200%-kal magasabb az előző évekhez képest.

BABA-MAMA, KONYHA, SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG

Soha nem késő bioélelmiszerre váltani az egészségedért

A szervezet glifozát szintje már 6 nap alatt jelentősen csökkenthető, ha áttérünk a bio élelmiszerek fogyasztására – mutatta ki nemrég egy tanulmány. Ez nem jelent mást, mint hogy soha nem késő elkezdeni a bio élelmiszerek fogyasztást, ha egészségesebben szeretnél élni. De mi is az a glifozát? Használják-e itthon a szert? Mit tegyünk, ha vegyszermentes zöldséghez […]

FOGYASZTÓ, SZÉPSÉG-EGÉSZSÉG

Forgalomból kivont fogfehérítőt hirdetnek, versenyhivatali vizsgálatot kaptak

Eljárást indított a BrightWhite otthoni fogfehérítő rendszer forgalmazóival szemben a Gazdasági Versenyhivatal (GVH), mert reklámgyakorlatuk több szempontból is megtévesztheti a fogyasztókat.

ZÖLD OTTHON

Használd Te is mobil applikációnkat, segítünk biztonságos tisztítószereket választani

Már letölthető Magyarország első háztartási vegyszer applikációja, a Tudatos Vásárló mobil app. Az alkalmazásban 3 színű pontrendszer, termékinformációk, tippek és kihívások segítenek abban, hogy az egészségileg és környezetileg legbiztonságosabb háztartási vegyszereket használjuk.

FOGYASZTÓ

Iránból származó szennyezett mazsolát hívott vissza a Tesco

A Tesco-Global Zrt. szermaradvány miatt visszahívta és kivonta a forgalomból egyik saját márkás mazsola termékét.