• Nyomtatóbarát változat
  • Oldal küldése ismerősnek

Workshop: Hogyan működik a közösségi mezőgazdálkodás?

2013.01.24. /

Termelőként vagy fogyasztóként érdekel a közösségi mezőgazdaság? Szeretnél magad is elindítani egy dobozrendszert, csak még nem tudod, hogyan vágj bele? Vagy arról álmodozol, hogy minden héten megbízható forrásból származó, friss élelmiszer vár? Jelentkezz a TVE február 23-i workshopjára!

A Tudatos Vásárlók Egyesülete és a svájci székhelyű Agridea közös, interaktív képzést szervez a közösségi dobozrendszerek iránt érdeklődőknek, illetve olyanoknak akik már egy működő dobozrendszer tagjai, de szívesen bővítenék a tudásukat, és megosztanák a tapasztalataikat másokkal. Szakértők és egy tapasztalt gazdálkodó segítségével többek között megtudhatod, hogy

  • melyek az első, legfontosabb lépések az induláshoz,
  • milyen kihívásokkal kell szembesülnöd, és miként oldhatod meg ezeket a működés során,
  • milyen kommunikációs eszközök segíthetik a közösség életét,
  • hogyan készíts akciótervet az induláshoz.  

 

Időpont: 2013. február 23. szombat 9:30-16:30h (Budapest) 

 

Háttér

Európában egyre inkább erősödik a közösségi mezőgazdálkodás (CSA) mozgalma: a hosszú távú elköteleződésért cserébe a termelők biztos megélhetést, a fogyasztók pedig megbízható helyről származó, jó minőségű élelmiszert kapnak. Már működő külföldi és magyarországi dobozrendszerekről itt olvashatsz:

 

A workshopon való részvétel ingyenes, de jelentkezéshez kötött. A csoport létszáma 20 fő, regisztráció a jelentkezés sorrendjében. Jelentkezési szándékodat az oladal alján lévő regisztrációs lap visszaküldésével Perényi Zsófiánál jelezd a zsofi@tve.hu címen. További információ ugyanezen az e-mail címen kérhető.

 

Támogatom az oldalt adóm 1%-ának felajánlásával. A Tudatos Vásárlók Egyesületének adószáma:  18245770-1-43

 

A projekt a Svájci Hozzájárulás Testvértelepülési és Partnerségi Pályázati Alap támogatásával valósul meg.

     

 

  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében