fbpx

| Tudatos Vásárló

Végy használt tankönyvet olcsóbban más diáktól, add el sajátod!

Ezekben a hetekben kezdődik a tavaszi félév a felsőoktatásban. Ennek apropóján szeretnénk felhívni a figyelmet egy feleslegessé vált tankönyvek közvetítésére létrehozott, díjmentes szolgáltatásra.

Az oldalra bárki feltöltheti azon könyveinek paramétereit, amelyektől szívesen megválna. Az így létrejött adatbázisban az épp könyvet venni szándékozók egyszerűen kikereshetik azt a könyvet, amit így olcsóbban vehetnek meg. A diakoldal.hu e szolgáltatása is teljesen ingyenes, semmiféle közvetítői jutalékkal nem bonyolítja azt a folyamatot, aminek köszönhetően a diákok egymás között egyszerűen, gyorsan hatékonyan adhatják, vehetik a használt tankönyveket.

A weboldalon eddig már több mint 12.700 tankönyvet hirdettek meg, amelyek közül eddig több mint 3.000 kelt el. Jelenleg így 9.700 tankönyv között válogathatunk – de a kínálat egyre bővül.

Ha tehát eladnád feleslegessé vált tankönyveidet, vagy olcsóbban szeretnél használt tankönyveket vásárolni, látogass el a diakoldal.hu-ra. Ha ismersz olyanokat akik számára még hasznos lehet e szolgáltatás, küldd el nekik is a cikket!

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás