• Nyomtatóbarát változat
  • Oldal küldése ismerősnek

Várnak a tavaszi Ökokörök!

2014.03.02. /

Márciustól újra indul az Ökokör háztartászöldítő program. Jó hangulat, kreatívkodás és sok-sok megtakarított energia, víz és hulladék. Zöldítsd Te is a háztartásodat Ökokörben! Minden érdeklődőt – csoportvezetőt vagy lelkes tagot - szeretettel várunk!

Könnyed és sikeres életmódzöldítés közösségben. Az érdeklődők öt-tizenkét fős csoportokba járnak össze két-három hónapig, hogy hétről-hétre különböző környezettudatos fortélyokat tanuljanak meg és próbáljanak ki. Mindenki tanulhat valami újat másoktól, és megoszthatja a többiekkel saját háztartászöldítő tapasztalatait.

Az Ökokörökbe olyan érdeklődőket várunk, akik nyitottak és elkötelezettek az életmódjuk zöldítésére, és van beleszólásuk a háztartásuk vezetésébe.

 

Tudj meg mindent az ÖkoKörről - Kattints a képre!

 

Kik vehetnek részt?

Bárki, földrajzi megkötés nélkül.

 

1. CSOPORTVEZETŐ KÉPZÉS

  • Időpont: 2014. március 21-22 (péntek kora délutántól szombat estig).
  • Helyszín: Budapest (részletekről a jelentkezőket külön e-mailben tájékoztatjuk)

Részvételi díj: 5.000Ft

Amit a TVE nyújt: képzés nemzetközileg tesztelt módszertan alapján; munkafüzet a csoportod indulásához; segédanyagok, mentorálás a csoportvezetés során.

Amit tőled várunk: elkötelezettség a környezettudatos életmód és a kisközösségben való tanulás iránt, jó hangulat. 

 

Kérjük az összeget a Magnet Bank 16200106-00108490 bankszámlaszámra  

vagy Paypalon keresztül utald

Kérjük a megjegyzésbe írd be: "csoportvezető képzés"

  

A csoportlétszám korlátozott: max. 25 fő. A regisztráció a jelentkezés sorrendjében történik. Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha biztos, hogy el tudsz jönni, ne vedd el a helyet másoktól. 


A frissen végzett csoportvezetőknek a TVE segít a tagtoborzásban, így már most tavasszal kipróbálhatjátok magatokat. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a regisztrációs lapon mindenképp jelöljétek be, hogy melyik településen tartanátok Ökokört.

 

2. CSOPORTTAGOKNAK

  • A csoportok indulása: 2014. április (Erről a jelentkezőket emailben tájékoztatjuk.)
  • Csoportok létszáma: 5-12 fő
  • Jelentkezési határidő: 2014. március 28.
  • Jelentkezni itt lehet >>>

Ökokörben való részvétel ingyenes. 

A jelentkezési lapon kérjük, írjátok meg, hogy melyik településen szeretnétek Ökokörben résztvenni (akár több helyszín is megjelölhető), hogy segíthessünk a legközelebbi csoport megtalálásában. A TVE igyekszik figyelembe venni jelentkezők helyszínigényét, de nem tudja garantálni, hogy mindenkinek a számára legideálisabb helyen és időben indulnak csoportok, ezért ebben egy kis rugalmasságot kérünk.

Várunk szeretettel, és ha ismertek valakit, aki szintén szívesen bekapcsolódna a programba, megköszönjük, ha továbbítjátok neki a felhívást.

További kérdések esetén Andacs Noémit lehet keresni, az okokor@tve.hu címen.

 

A programról

 CELLS - 527167-LLP-1-2012-1-HU-GRUNDTVIG-GMP. Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. This project has been funded with support from the European Commission.  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében