fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Üzenj a világnak egy menő, dizájnos pólóval!

Frissítsd fel a tavaszi-nyári ruhatáradat dizájnos vagy retro pólókkal, és üzenj a világnak! Több emberjogi és környezetvédelmi civil szervezetnél is kapható női és férfi szabású, menő dizájnos póló, vídám színekben. Összeszedtünk néhányat. Böngéssz, kattints, vállald be!

A feliratos felsők sosem mennek ki a divatból. Jön a jó idő, ha be kell szerezned néhány pólót, akkor itt az alkalom, hogy ne csak a ruhád legyen menő, de egy jó ügyet is támogass a vásárlásoddal. 

Néha a kevesebb több. Ha te sem szereted túlcifrázni a dolgokat, remek választás lehet a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő és jogfejlesztő civil szervezet „szabad” feliratú pólója, amelyet több vidám színben is megtalálsz weboldalukon.

Te kivel vagy: a sünivel, a búbos bankával vagy a fülesbagollyal? A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületnél nem csak felnőtt, hanem gyermek pólókat is vásárolhatsz. Válaszd ki a kedvenc állatodat!

 

 

 

Ha maradnál a klasszikus fekete-fehér színeknél, akkor az Energia klubot és a Kerékpáros klubot ajánljuk figyelmedbe, ahol szintén van férfi és női szabású póló is.

 

 

 

Ha az egyedibb ruhákat szereted, nézd meg az Amnesty International weboldalát, ahol többféle design póló közül választhatsz, de a régiesebb darabok kedvelőinek retro kínálatuk is van. „Legyél büszke arra, hogy az emberi jogokat támogatod!”

A HUMUSZ Szövetség a környezettudatosságot hangsúlyozza pólóival, üzenj te is velük másoknak!

 

 

 

“A távolság Budapest és Bag között 39 km. Ezt úgy négy óra alatt lefutom. A távolság egy cigánytelepi ház és egy egyetemi tanterem között jelenleg végtelen.” A Bagázs Egyesület úgy gondolja, hogy “Nem számít, honnan FUTSZ!” Ha te is hasonlóan vélekedsz, és szívesen futnál vagy kirándulnál egy letisztult grafikájú pólóban, akkor jó helyen jársz.

Ha szereted a gazdag színvilágot, feltűnő stílust ,válogass a Magyar Helsinki Bizottság pólói közül. Az ebből befolyt összeget menekültügyi és rendészeti programjaikra fordítják.

 

 

 

 

Csoki vagy répa? Esetleg mindkettő? Akkor válaszd a Tudatos Vásárlók Egyesületének Fairtrade vagy közösségi mezőgazdaságot hirdető pólóját.

 

Köszönjük a közreműködést Rózsa Gabriellának! 

Nyitókép: dreamstimee.com

 

Tetszett a cikk, szeretnél még több akciót? Nyomd meg a lenti gombot és támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fenntartását egyszeri felajánlással.  Köszönjük!

Legyél Te is a Tudatos Vásárlók Egyesülete büszke támogatója!

A TVE éves támogatói díja 3000 forint. És ezért kapsz egy Tudatos Vásárló Kedvezménykártyát is.

Kattints ide, ha szeretnél 5-15% kedvezménnyel vásárolni a TVE által minősített helyeken.

      

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás