alap kinézet

System Messages

Ne vásárolj semmit! napot Magyarországon is a Fekete Pénteken tartjuk, ez idén november 23-ra esik. Miért épp ezen a napon? Ennek oka egyrészt a nemzetközi akciónaphoz való csatlakozás, másrészt a magyar vásárlási statisztikák is azt mutatják, hogy novemberben legtöbbet a Fekete Pénteken költünk. November végén ráadásul már nálunk is javában zajlik a nagy karácsonyi reklámhadjárat, mintha a karácsonyra más módon nem is lehetne készülni, csak vásárlással.

Különösebb dolgot nem is kell tenned ezen a napon: egyszerűen ne vásárolj. Nem arról van szó, hogy nem vehetsz buszjegyet, mozibelépőt, ebédet a menzán vagy hogy nem vehetnéd meg a vacsorának valót - az egy napos fogyasztói böjt kifejezetten a boltok tudatos elkerülésére vonatkozik: használd az idődet valami másra!

Ha többet is tennél a szimpla nemvásárlásnál, válassz ki a következőkből magadnak egyet, amit ma vagy a következő napokon, hetekben a fogyasztás helyett örömmel csinálsz. Kattints a képre - ez lesz a Te személyes vállalásod.

 

Ha te is egy vagy a több mint egymillió olvasónkból, támogasd a www.tudatosvasarlo.hu fejlesztését.

Így tudsz hozzájárulni Te is, hogy összegyűljön a 3.000.000 forint 2018. december végéig.
 

Rendszeres havi 1.000 Ft adomány

   

 

Rendszeres havi 2.000 Ft adomány

   

 

Rendszeres havi 5.000 Ft adomány

   

 

Rendszeres havi 10.000FT adomány

   

 

Egyszeri 5000 forint - kevesebb mint két mozijegy ára, de nekünk fontos segítség. 

   

 

Bármennyit adhatsz, minden apró vagy hatalmas hozzájárulás számít.

   

 


A cikk az Innovációs és Technológiai Minisztérium (FV-I-18-19) támogatásával készült.  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében

Smink