fbpx

| Tudatos Vásárló

Képzés: közösségi mezőgazdálkodás és pénzügyek kezdőknek

Újra itt a lehetőség, egy igazán izgalmas képzés keretében mutatjuk be a közösségi mezőgazdálkodás működését. Ezúttal a legfontosabb információk mellett a közösségi gazdaságok pénzügyi tudnivalóin lesz majd a hangsúly.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete rendszeresen szervez képzéseket a közösségi mezőgazdálkodásról. Most újra azokat várjuk, akik épp ismerkednek a témával.

A képzésen szakértők és egy tapasztalt gazda segítségével többek között megtudhatod, hogy

  • melyek az első, legfontosabb lépések az induláshoz,
  • milyen kihívásokkal kell szembesülnöd, és miként oldhatod meg ezeket a működés során,
  • mik a legfontosabb pénzügyi tudnivalók, ha a közösségi mezőgazdálkodásból szeretnél megélni,
  • mik a gyakorlati tapasztalatok termelői és fogyasztói oldalról.

A képzésre egyaránt várjuk a gazdálkodókat és azokat az aktív fogyasztókat, akik segítenék ezeket a közösségi kezdeményezéseket.

A közösségi mezőgazdálkodás egy személyes együttműködés termelő és fogyasztó között, amelyben a gazdálkodással járó kockázatokat, felelősséget és a gazdálkodás gyümölcseit egy hosszú távú megállapodásban szabályozott módon közösen osztják meg. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a gazda vállalja, hogy egész évben a közösség tagjainak termel, míg a vásárlók vállalják, hogy átalánydíjért cserébe átveszik a termékeket. További információk: www.tudatosvasarlo.hu/csa

A képzés részletei

A képzésen Lengyel Zoltán, a Táncoskert Biogazdaság gazdálkodója fogja megosztani velünk gyakorlati tapasztalatait a témáról.

  • Időpont: 2019. május 24. (péntek), nagyjából 9.00-17.00 között
  • Helyszín: Budapest. A pontos helyszínről később küldünk információkat.

Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha az egész képzésen részt tudsz venni.

Regisztráció menete

Ha szeretnél részt venni a képzésen, töltsd ki a jelentkezési lapot itt >>>

A képzés ingyenes, a csoport létszám korlátozott, 15 fő. A regisztráció a jelentkezési lap kitöltésének sorrendjében történik. Mindenkit értesítünk, hogy részt tud-e venni a képzésen.

Szeretettel várunk!

Kérdés esetén keresd Mayer Barbarát, a mayerbarbara.tve(kukac)gmail.com címen.

 A projektet az Európai Bizottság támogatta.


Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás