fbpx

| Tudatos Vásárló

Tojásfejek kerestetnek!

A Fauna Egyesület Kreatív húsvéti pályázatot hirdet 4 korcsoport számára a tojástudatosság jegyében.

Kik és hogyan pályázhatnak?

4-5., 6-8., 9-10. és 11-12. osztályosok 5 fős csapatai. A korcsoportba tartozó osztályokat a vezető pedagógus nevezheti be a versenyre. A pályázatra regisztrálni kell a www.magyarvasarlo.hu oldalon.

 

Téma

„Nemketreces tojás kreatív díszítése”

 

Instrukciók

  • Vásárolj nemketreces tojást! (bio, szabadtartású vagy mélyalmos)
  • Fotózd le a meztelen tojást a kóddal! Ezzel bizonyítod, hogy nemketreces tojást vásároltál.
  • Díszítsd ki! Lásd lejjebb a Technika résznél
  • Fotózd le a kidíszített, felöltöztetett tojást!
  • Küldd el mindkét fotót a Fauna Egyesületnek!

 

Technika

A tojás díszítése bármilyen szabadon választott technikával (festék, karton, filc stb.) készülhet, de akár tojáskarton is felhasználható. Engedd szabadjára fantáziád, készíthetsz bármilyen figurát, embert, állatot, fantázialényt, sőt több tojást is felhasználhatsz, jeleneteket, történeteket is alkothatsz!

Ez a téma igen alkalmas rajz, természet- vagy társadalomismeret, osztályfőnöki órák anyagaként, mivel jó vitaindító, elgondolkodtató, felelős és tudatos magatartásra nevelő.

 

Nyeremények

A négy korcsoport első helyezettjei egy három napos jutalom kiránduláson vehetnek részt Patcán, a Katica tanyán. A többieket egyéb értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

Fontos!

A pályázaton való részvétel elektronikus úton történik. A kötelező regisztráció után tölthető le a tojótyúkok védelméről szóló oktatócsomag, mely a tanórába illesztve a pályamunkák elkészítéséhez hasznos segítséget nyújt.

Egy csoport több pályamunkát is beadhat.

Digitális kamerával készült fotókat várnak, ahol egyértelműen kivehető a kép, különben nehézségekbe ütközik az értékelés.

A kész pályamunkákat (fotókat) ugyanezen az oldalon lehet feltölteni az oktatócsomagról szóló értékelésekkel együtt – a pályázat csak ezzel együtt érvényes.

További információ: 06 1 266 6979 (Fauna Egyesület) vagy 06 30 317 8736 (Zmeskál Zita, projekt vezető)

A pályázatok feltöltésének határideje: 2008. március 31. éjfél

További információ a Fauna Egyesület tojótyúk kampányáról >>>

 

Kép [cc]  selvin

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás