• Nyomtatóbarát változat
  • Oldal küldése ismerősnek

Támogasd a TVE munkáját adód 1%-ával!

2013.02.08. /

Kedves Tudatos Vásárló! Kedves Olvasónk! Ha szívesen hozzájárulnál a TudatosVásárló.hu fejlesztéséhez és fenntartásához, vagy támogatnád a TVE egyéb tevékenységeit, kérjük, ajánld a TVE-nek a személyi jövedelemadód 1%-át. Adószámunk: 18245770-1-43

A TudatosVásárló.hu működéséhez, fejlesztéséhez, programjaink, kampányaink sikeres lebonyolításához, és a többi tevékenységünk, például az ÖkoKörök finanszírozásához szükségünk van a Te segítségedre is!

Továbbra is célunk, hogy naponta friss hírekkel láthassuk el a fogyasztókat, értesítsünk benneteket a felelős és környezettudatos életmód témáiról, valamint olyan közösségeket hozzunk létre, ahol ez megtanulható.

Független bevételekből, reklámmentesen működünk

Egyesületünk közhasznú társadalmi szervezet. Bevételeit pályázati úton állami forrásokból és magánalapítványoktól, valamint nagylelkű magánszemélyek támogatásaiból biztosítja. Vállalatoktól, profitorientált szervezetektől nem fogadunk el támogatást. Így a TudatosVásárló.hu internetes magazint is független forrásokból tartjuk fenn.

Ha egyetértesz céljainkkal, és támogatásra méltónak találod munkánkat, kérjük, segíts abban, hogy továbbra is hasonló rendszerességgel és minőségben jelenhessenek meg a tudatos vásárlást támogató cikkeink! Függetlenségünket elősegítendő költségeinket egyre nagyobb részben magánszemélyek, pártoló tagjaink adományaiból szeretnénk fedezni.

Ha az 1%-ot már más szervezetnek szántad, támogathatsz minket más formában is >>>

Ha Te is szeretnéd támogatni egyesületünk céljait és tevékenységét, kérjük, ajánld személyi jövedelemadód 1%-t a Tudatos Vásárlók Egyesületének. Adószámunk: 18245770-1-43, amelyet az adóbevallási csomagban kell feltüntetni

Ha úgy gondolod, tevékenységünk mások támogatására is érdemes, szólj erről a lehetőségről családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek is!

Támogatásodat, segítségedet előre is köszönjük!

Bővebben az adó 1% felajánlásról

 

 

  • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében