• Nyomtatóbarát változat
  • Oldal küldése ismerősnek

Támogasd adód 1%-val, hogy megújuljon a tudatosvasarlo.hu

2018.01.22. /

Köszönjük, ha az előző években nekünk ajánlottátok az 1%-ot! Gondoljatok a TVE-re idén is, 2018-ban megújul a tudatosvásárlóhu. Támogasd a 2004-óta működő, kizárólag a fenntartható életmódot támogató magazin újjászületését adód 1%-val. A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-2-43.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-2-43

 

A Tudatos Vásárlók Egyesülete közhasznú társadalmi szervezet. Működésünket pályázati úton, állami forrásokból és magánalapítványoktól, valamint nagylelkű magánszemélyek támogatásaiból biztosítjuk. Vállalatoktól, pártoktól, profitorientált szervezetektől nem fogadunk el támogatást. Éppen ezért nagyon fontos számunkra az olyan független bevétel, mint az SZJA 1%.

Ha az 1%-ot már más szervezetnek szántad, támogathatsz minket más formában is >>>

 

2018-ban új fejlesztésbe kezdünk, szükségessé vált a tudatosvasarlo.hu oldal megújítása.

 

Szeretjük a retro tudatosvasarlo.hu-t, de ahhoz, hogy megfelejen az olvasói igényeknek, és meg tudjunk veletek osztani olyan tartalmakat is, amelynek jelenleg technikai korlátai vannak, a honlap teljes és sürgős megújítása szükséges. Mivel a tartalmaink ingyenesek, reklámokból továbbra sem akarunk bevételt szerezni, ezért szükségünk van a Te, azonnali, segítségedre is.

 

Adód 1%-val is támogathatod, hogy megújuljon a Tudatos Vásárló. A Tudatos Vásárlók Egyesülete adószáma: 18245770-2-43

 

Egyéni olvasóink hatoda rendszeresen olvas minket. Ha Te is egy vagy ezek közül, kérjük, járulj hozzá a Tudatos Vásárló megújításához. Minden egyes támogatás fontos, bármennyit is adj.

 

Ha más formában támogatnád az oldal megújítását, akár egyszeri vagy rendszeres adománnyal, akkor itt megteheted.


Köszönjük!

   • Nemzeti Fejlesztési Minisztérium,
    a fogyasztók érdekében