fbpx

| Tudatos Vásárló

Szólj bele Te is! Mit szeretnél tudni a kozmetikumokról, vegyi anyagokról?

A TVE egy új projektet tervez a háztartási vegyi anyagokkal és kozmetikumokkal kapcsolatban. Véleményeddel már a tervezési fázisban segítheted, hogy olyan projektet alakítsunk ki, amely minél több háztartásnak lesz hasznos. Kérjük, töltsd ki a kérdőívünket, és terjeszd ismerőseid körében is!

A Tudatos Vásárlók Egyesülete egy jövőbeli projektjében a háztartási vegyi anyagok és kozmetikumok fogyasztásával kapcsolatban szeretnénk elérni, hogy kevesebbet használjunk, de az legyen zöld és ne legyen kártékony.

Kérjük, segítsd a tervezésünket azzal, hogy kitöltöd a kérdőívünket!

 

Azt szeretnénk megtudni, hogyan tájékozódsz, és mit szeretnél tudni a vegyi anyagokról, milyen formában szeretnél információt kapni.

Legalább 200 kitöltött kérdőívre van szükségünk az elemzéshez, ezért kérünk:

Kérdőív kitöltésének határideje: 2017. szeptember 3.

A kérdőív kitöltése kb. 10 percet vesz igénybe. Amennyiben kérdésed, megjegyzésed van, elérhetsz minket a tve@tve.hu címen. Köszönjük! Tudatos Vásárlók Egyesülete

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás