fbpx

| Tudatos Vásárló

Rendelje meg iskolájának az Európa Naptárt!

Örömmel hívjuk fel a figyelmét arra, hogy megrendelheti iskolája 11. évfolyamos hallgatói számára az Európa Naptár (korábbi címén: Tudatos vásárló leszek!) című kiadvány 2011/2012-es tanévre szóló kiadását.

A kiadványból iskolánként 300 példányt és a kapcsolódó tanári segédanyagot az Európai Bizottság az Európai Unió minden tagállamában ingyen biztosítja. A kiadványok a 2010/2011-es tanév végén érkeznek meg, így 2011 szeptemberétől szétoszthatóak.

Állampolgári ismeretek, osztályfőnöki óra vagy más tantárgyak oktatásánál is használható kiadvány olyan témákat tartalmaz, mint a környezet védelme, fogyasztók jogai, tájékoztatása és védelme, a biztonságos és hatékony internethasználat vagy például az Európai Unió szerepe és jelentősége. A kiadvány célja, hogy a diákok képesek legyenek önálló és megalapozott döntéseket hozni, valamint tudatosabb polgárokká váljanak.

A kiadványról bővebb információ a  www.europadiary.eu  oldalon található.

Rendelés határideje: 2011. február 11.

 

Információk a megrendeléshez

Online megrendelés:

A kiadványt megrendelheti a kiadó, Generation Europe Foundation honlapján. A megrendelő felület magyar nyelvű, itt érhető el >>>

 Az online rendeléshez szükséges, hogy az iskolának legyen rendelési kódja.

(Az Ön iskolájának akkor van ilyen kódja, ha korábban már kaptak Európa Naptárt (korábban: Tudatos Vásárlók leszek!)

 

Megrendelés e-mailben és faxon:
Amennyiben nincs rendelési kódjuk, rendelésüket e-mailben és faxon is elküldhetik.

Tel/fax: 225-8136

E-mail: oktatas@tve.hu

Megrendelőlap letölthető itt >>>

 

Ha az iskola bizonytalan abban, hogy van e kódja, vagy elvesztették, esetleg bővebb információra van szüksége, kérjük, keresse fel a Tudatos Vásárlók Egyesületét:

Perényi Zsófia

tel/fax: 1/225 8136

e-mail: oktatas@tve.hu

1027, Budapest, Bem rkp. 30. II./19.

 

A Naptár kiadását az Európai Bizottság támogatja.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás