fbpx

| Tudatos Vásárló

Rajzolj, mesélj a vízről!

Az Aprólépés csapata a közelgő víz világnapja alkalmából pályázatot hirdet iskolásoknak “Az éltető víz – a jövő kék aranya’ címmel. Mesével, verssel, de akár egy jó viccel is lehet nevezni, de rajz, montázs és fotó is beadható.

Pályázni két kategóriában lehet: szabadon választott technikával készített illusztrációkkal (pl. rajz, grafika, képregény, montázs, fotó, videó …), illetve rövid szöveges alkotásokkal (szabadon választott műfajban írott munkák – pl. mese, levél, mini esszé, vers, vicc stb. maximum 2000 karakter vagy egy A4 kézzel írott oldal terjedelemben)

 

Pályázás módja

Az illusztrációkat a www.aprolepes.hu oldalon történt előzetes regisztráció/bejelentkezés után a Pályázok menüpont alatt lehet feltölteni (jpg formátum, max. 2MB), a szöveges anyagokat, videókat pedig a palyazat@aprolepes.hu címre lehet beküldeni (a tárgy mezőben fel kell tünetetni: Az éltető víz), vagy a Harmónium Egyesület postacímére: 1082 Budapest, Leonardo da Vinci utca 1./b. (A borítékra ráírni: Az éltető víz – pályázat)

Feltüntetendő adatok: az alkotó pontos neve, életkora, élő e-mail címe,  iskolája neve és a település neve, ahol lakik. Több alkotás együttes beküldése esetén alkotásonként kérjük megadni az alkotó pontos nevét, korát és a fenti adatokat.

 

Díjazás

A legjobb pályaművek szerzői – amellett, hogy környezettudatosságra nevelő könyveket, társasjátékokat, kiadványokat kapnak – részt vehetnek az országos zárórendezvényen 2013 januárjában, a legszínvonalasabb alkotások megjelennek a program során elkészülő 2013-as kalendáriumban (digitális és nyomtatott verzióban), a legjobb írások -szerkesztett változatban- megjelenhetnek a DUE országos kiadványában, a Tallózóban.

A pályázatot a “Gazdálkodj okosan!” országos energia- és víztakarékossági szemléletformáló kampány első pályázataként hirdetjük meg.

A program a KEOP-6.1.0/B/11-2011-0040 támogatásával valósul meg.

 

Beküldési határidő: 2012. március 26.

 

További információ a pályázatról az Aprólépés.hu oldalon

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás