fbpx

| Tudatos Vásárló

Ez a cikk már legalább 1 éve készült. A benne lévő információk azóta lehet, hogy elavultak, nézd meg, hátha van frissebb cikkünk a témában.

Like-olj, tiltakozz, bojkottálj!

Az Auchan fakivágó akciójának hatására felpörgött a cég elleni lakossági mozgolódás. Számos fórumon kinyilváníthatod nemtetszésedet te is. Itt összegyűjtöttünk párat.

Néhány nappal a Természetvédelmi Felügyelőség által meghirdetett helyszíni szemle előtt, 2010. szeptember 23-án az Auchan beruházócége, az Immochan Kft. tulajdonába tartozó Dunakeszi lápon természetkárosítás történt. A kimagasló természetvédelmi értéket képviselő tőzegláp két lápfoltja közül az áruházhoz közelebb esőt elkezdte felszámolni egy az Auchan által felbérelt favágó brigád.

Ha Te is felháborítónak tartod a történteket, fejezd ki nemtetszésedet a Facebookon az Auchan Magyarország, a TudatAuchan.hu vagy a Jing és Jang oldalakon. (Technikai segítség: Ahhoz, hogy hozzászólást tudj írni, először like-olnod kell ezeket az oldalakat. Mivel az Auchan a saját szűrőjét alkalmazza, ahhoz, hogy ne csak a cég bejegyzéseit lásd, válaszd az AuchanMagyarorszag vagy Jin és Jang +others szűrőt. )

És ne felejts el csatlakozni a BojkottAuchan, a KárAuchan csoportokhoz, vagy a Tudatos Vásárlók Egyesületének bojkottjához!

További információ az előzményekről itt >>>

 

Kép [cc] tőzegtó.freeweb.hu

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás