fbpx

| Tudatos Vásárló

Nyerj jegyet a Zero Waste Home előadásra

Bea Johnson 2007-ben döntött a “nulla hulladék” mellett. A hulladék- és pazarlás mentes életmód nagykövete most Budapestre látogat, hogy megossza ötleteit és tapasztalatait. Az Ecolife magazin jóvoltából a TVE támogató tagjai jegyet nyerjetnek az előadásra.

Előadás időpontja: 2017. március 22. 17:00-20:00h 

További részletek az Ecolife Facebook oldalán

 

Hogyan nyerhetsz jegyet az előadásra?

Ha már TVE támogató tag vagy, jelentkezz itt.

Ha még nem vagy támogató tagunk, csatlakozz a TVE támogató tagjainak csapatába, fizesd be tagdíjat, és jelentkezz a játékra.

3 db két személyre szóló belépőjegyet sorsolunk ki a jelentkezők közül!

Jelentkezési határidő: 2017.03.17. 19.00 ( péntek)

Ízelítő a TVE támogató tagjainak bevonásával készült korábbi tesztekből, programokból: 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás