fbpx

| Tudatos Vásárló

Megvannak a nyertesek, akik újraszalvétát tesztelhetnek

Idei első közös tesztünkben, amiben a TVE támogatói tesztelhetnek, újraszalvétákat fogunk kipróbálni. Január 31-ig lehetett jelentkezni, ma kisorsoltuk a nyerteseket. 

Újraszalvétát tesztelünk!

A Zöldbolt jóvoltából találtunk egy újabb izgalmas terméket, ami megkönnyítheti a tudatos vásárlók életét, egyszerűen használható és környezetbarát. A Cibi újraszalvéták külső részei pamutból készülnek, belül vízállóak és tépőzárral is rendelkeznek, tehát igazi szuper szalvéták.

Az újraszalvéta azon felül, hogy nagyon praktikus, környezetbarát, strapabíró és biztosak lehetünk benne, hogy élelmiszerrel érintkezve semmilyen kémiai anyag nem oldódik ki belőle.

 

A Zöldboltnak köszönhetően 13 darab Cibi újraszalvétát sorsoltunk ki február 1-én a TVE szupertagjai és támogatói körében.

Köszönjük mindenkinek a jelentkezését, a nyerteseknek gratulálunk!

A nyerteseket külön e-mailben fogjuk értesíteni.

 

Szívesen részt vennél hasonló játékban és tesztelnél is?

Jelentkezz szupertagnak vagy támogató tagnak ( ami amúgyis számos előnnyel jár) és a következő tesztelésnél te is a szerencsés tesztelők közé kerülhetsz.

Szupertag szeretnél lenni?

Ha banki átutalással szeretnél fizetni erre a számra utald a tagdíjat: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy “TVE tagság” + email címedet

Támogató tag lennél?

   

 

 

Ha banki átutalással szeretnél fizetni erre a számra utald a tagdíjat: Magnet Bank, 16200106-00108490 A közleménybe írd be, hogy “TVE tagság” + az email címedet

 

 

Olvasd el a korábbi tesztjeinket, amit a TVE tagjainak bevonásával végeztünk. 

 

A tesztelőket a játékra regisztráltak között fogjuk kisorsolni.

A teszt további technikai részleteit a sorsolást követően fogjuk küldeni, az újraszalvétákat a nyerteseknek levélben fogjuk elküldeni.

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás