fbpx

| Tudatos Vásárló

Legyél a TVE technológiai fejlesztés koordinátora!

A Tudatos Vásárlók Egyesülete munkatársat keres az alábbi pozíció betöltésére: Projektmenedzser – technológiai fejlesztések koordinációja.

A főbb ellátandó feladatok:

●        A www.tudatosvasarlo.hu és a www.tesztek.tudatosvasarlo.hu fejlesztésének és karbantartásának koordinálása a TVE-n belül, közvetítés a fejlesztő és a megbízó között, a fejlesztő munkájának irányítása és ellenőrzése

●        A TVE ügyféladatbázisának (CRM) fejlesztésének koordinálása, az ezzel kapcsolatos stratégiai feladatok ellátása, közvetítés a fejlesztő és a megbízó között, a fejlesztő munkájának irányítása és ellenőrzése

●        A TVE tevékenységeihez kapcsolódó adatbázisok (termékadatbázisok, teszt adatbázisok) strukturális és felhasználói-oldali fejlesztésének koordinációja: fejlesztési terv, megvalósítás, fejlesztők bevonása, munkájuk irányítása és ellenőrzése (2018-ban csak előkészítés)

●        A TVE tevékenységéhez kapcsolódó, közeljövőben megvalósuló két applikáció strukturális és felhasználói-oldali fejlesztésének koordinációja: fejlesztési terv, megvalósítás, fejlesztők bevonása, munkájuk irányítása és ellenőrzése (2018-ban csak előkészítés)

●        A felsorolt fejlesztési tevékenységek nem egy időben zajlanak

●        Részvétel a szervezeti általános feladatokban, együttműködés a www.tudatosvasarlo.hu és a tesztek.tudatosvasarlo.hu szerkesztőjével

 

Szerződés: határozott idejű, részmunkaidős szerződés 2018-2019-ben napi 4 órában,

A munkavégzés helye: a TVE Budapest, XI. kerület Móricz Zsigmond körtéri irodája, a próbaidő után esetenkénti home-office lehetőséggel

Kezdés: a lehető legkorábban, lehetőleg 2018 október folyamán

 

Elvárt szakmai kompetenciák:

●        Felsőfokú végzettség, lehetőleg, de nem kizárólagosan gazdasági vagy műszaki területen

●        2 év projektmenedzsment tapasztalat a feladatkörhöz kapcsolódó területeken

●        Tárgyalóképes angol nyelvtudás

●        CiviCRM rendszer felhasználó oldali ismerete és tapasztalat drupal-ban programozott weboldalakkal előny

 

Elvárt egyéb kompetenciák:

●        Analitikus gondolkodás, elemzőkészség, rendszer- és folyamatszemlélet

●        Önálló munkavégzés, problémamegoldás, proaktivitás

●        Projekt menedzsment képesség, jó szervezőkészség

●        Képesség mások munkájának átlátására, számonkérésére, irányítására

●        Webes felületek, adatbázis programok ismerete, menedzsmentje

●        Pontosság, nagyfokú precizitás, megbízhatóság

●        Kiváló kommunikációs készség szóban és írásban

●        Eredmény és minőségközpontúság

 

Jelentkezés:

Magyar nyelvű önéletrajzot és max. 1 oldalas, angol nyelvű motivációs levelet várunk a tve@tve.hu-ra 2018. szeptember 20-ig, a tárgy sorban kérjük, tüntesse fel a következő jeligét: TECH koordinátor. A jelentkezésében kérjük a fizetési igény megjelölését, és az elvárt kompetenciák kiemelését.

 

 

 

 

Mi nem csak a „szuperzöldekhez” szólunk! Célunk, hogy az ökotudatos életmód és az ehhez vezető vásárlási szempontok bárki számára elérhetők legyenek, éljen bárhol, bármilyen végzettséggel, bármilyen szemlélettel is ebben az országban.

Tevékenységünk a gyártók támogatásától és reklámoktól mentes, nem fogadunk el termékmintákat tesztelésre, nincsenek céges támogatóink, sem reklámbevételeink. És ezt továbbra is fenn akarjuk tartani.

Ahhoz, hogy olyan ügyekkel foglalkozzunk, amikre nincsen hazai vagy más pályázati forrás nagy szükségünk van olyan magánemberek támogatására, mint amilyen Te is vagy! Lehetőségeidhez mérten emiatt kérünk, támogasd munkánkat rendszeres vagy egyszeri adományoddal.

Ne feledd, a pénzed szavazat!

Támogass minket!

Képezd magad a webináriumainkon!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

    Válassz hírleveleink közül:*

      Iratkozz fel híreinkre!

      Tippek, tesztek, programok

      Megszakítás